Život na zámku

65%
Život na zámku
Plakát traileru

Na obrazovky České televize se znovu vrací jeden z nejoblíbenějších a nejsledovanějších seriálů ze současnosti - dvaapadesátidílný Život na zámku. Potkáme se opět s početnou rodinou Králových, s babičkou J. Jiráskové, doktorem Králem v podání T. Töpfera, jeho ženou, profesorkou gymnázia (hraje K. Macháčková), dcerou Simonou (K. Hrachovcová) a synem Otakarem (P. Rajchert). Jádrem všech příběhů seriálu jsou osudy rodiny, žijící v menším českém městě, budeme sledovat jejich snahu o výměnu bytu a získání nové ordinace, problémy se zamilovaným synem, nezdárným studentem, i dcerou, která by se ráda stala novinářkou.

(zdroj: ČT)

Jádrem všech příběhů seriálu, které se odehrávají v naší současnosti, jsou osudy rodiny, žijící v menším českém městě. Společným jmenovatelem chování i jednání všech postav seriálu je hledání nového životního stylu. Herecké obsazení je hvězdné a diváci se mohou těšit na své oblíbené herce, kteří v seriálu hrají: V. Brodský, S. Zázvorková, B. Bohdanová, J. Vinklář, J. Lábus, M. Kopecký, V. Vydra, L. Švormová a mnoho dalších. Natáčení seriálu začalo na jaře r. 1994 a skončilo poslední klapkou v barrandovských ateliérech v říjnu 1998.





Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
Toto mě nikdy nechytlo. Zkoušel jsem se podívat na jeden díl celý, abych si mohl udělat ucelenější obrázek, ale prostě to nedám.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Seriál nyní opakuje ČT a já se nestačím na co jsme se dokázali před lety dívat a vydávat to za mainstream. Šílené postavy, pomalé tempo, naprosto směšné zápletky a herecky až na vyjímky šílené. Telenovela poplatná své době, díky které nemají tvůrci tohoto seriálu žádný nárok vysmívat se telenovelám z latinské Ameriky. Tam je aspoň sluníčko.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Pro zabití nudy je tento seroš ideální. Nic však od něj nelze očekávat.

Dodatečné informace

Původní název:
Život na zámku (více)
  • Česká republika Život na zámku
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné