Zevlovat a prudit

55%
Zevlovat a prudit
V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje hlava místní ochranky, Ronnie Barnhardt s tváří Setha Rogena, všechny svoje povinnosti železnou pěstí. A jestli ho něco skutečně baví, pak je to boj se skateboardisty, zloději a vůbec s každým, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dni, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení se necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Nicméně jelikož je obhroublý Ronnie vnitřním hlasem nucen k vykonání svého poslání ochránce, a protože taky doufá, že by konečně někdo mohl docenit jeho talent, případně že si ho všimne svůdná krasavice Anna Farisová alias Brandi z oddělení make-upu, okamžitě se rozhodne k zákroku. Naneštěstí deviant se ukáže být velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison s tváří Raye Liotty, který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil v drsné a hodně černé komedii začínajícího amerického režiséra Jodyho Hilla.


Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Spojení Jody Hill a Seth Rogen bylo až moc lákavé. Výsledek bohužel nnení taková komediální pecka jak jsem si přál. Některé vtípky jsou luxusní a vážně jsem se u nich pobavil, ale některé jsou čirý odpad. Klidně těch gagu mohlo být méně, ale více promyšlené a dotažené dokonce. Takto to bohužel hodnotím 60%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Velice nudná komedie, s otřepaným příběhem, který jsem ke všemu už někde viděl. Ano. Podobnost s filmem Policajt ze sámošky se nezapře. Výhodu tento film měl v tom, že hlavní role byla obsazena Rogenem, kterého narozdíl od Kevina Jamese považuji za dobrého komika. Jenže zde měl roli napsanou tak nesympaticky, že mě naprosto iritovala v každé scéně. Tvůrci si myslí, že když do hlavní role ubsadí solidního komika, tak mají vyhráno, v tomto případě jim tento tah rozhodně nevyšel.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
Nuda, bez vtipu, akce a smyslu. Seth Rogen má na víc, ale tady se akorát ztrapňuje, a i u mě si to celkem pohoršil. Absolutní zbytečnost.

Dodatečné informace

Původní název:
Caos no Shopping Center (více)
  • USA Zevlovat a prudit
  • USA Caos no Shopping Center
  • USA Cuidado con el guarda
  • USA Jälgi ja kanna ette
  • USA Observe and Report
  • USA Ostarin superstevari
  • USA Shopping-Center King
  • USA Типа крутой охранник
Země původu:
USA
Tržby:
24,01 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zevlovat a prudit je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch