Kill Bill

79%
Kill Bill
Kill Bill je čtvrtý americký akční film Quentina Tarantina. Hlavní hrdinou příběhu je Nevěsta, bývalá členka zabijáckého gangu, který vedl její bývalý milenec Bill. V den její svatby ji ale Bill a ostatní zradili a zanechali s kulkou v hlavě. Zázrakem přežila a nyní se po čtyřech letech v komatu hodlá pomstít...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Quentin Tarantino je prostě génius a jeho filmy miluji. Kill Bill se tak pro mne stal dalším zářezem v jeho filmografii. Tentokrát to tenhle šílenec pojal po vizuální stránce trochu jinak a místy se zcela utrhl z řetězu. Akce je klasicky vynikající a plná nápadu. Krev tu stříká na všechny strany a po stránce vyprávění nemůžu nic vytknout. Prostě typický Tarantino,kterého musíte prostě milovat.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9
Parádní podívaná od Quentina Tarantina. Scénář je božský a zpracování ještě lepší. Geniální režie a jasný rukopis. Pomstychtivá drsňačka, z níž jde opravdu strach a Uma Thurman má respekt od pohledu. Vše graduje a je to čím dál více krvavější dle stylu mého oblíbeného režiséra.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Ke Kill Billu mám jako k jedinému Tarantinovu filmu "osobní" vztah - byl to můj první film od něj, byj jsem dost malý, abych tenkrát ocenil jeho hravost, a jako jsem stárnul, tak i... ne, pořád jen tu hravost. Ale ok.


Dodatečné informace

Původní název:
Kill Bill (více)
  • USA Kill Bill
  • USA Kill Bill 1
  • USA Kill Bill, la venganza: Volumen I
  • USA Kill Bill: Vol. 1
  • USA Kill Bill Vol. 1: La venganza
  • USA Kiru Biru
  • USA Tuer Bill: Volume 1
Premiéra v ČR:
10. 10. 2003
Země původu:
USA, Japonsko, Čína
Čeština:
Kill Bill je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Kill Bill


Podobné


Powered byJustWatch