Navěky silný

71%
Navěky silný
Navěky silný
Středoškolský mladík Rick Penning žije přesně tak, jak hraje rugby – rychle, tvrdě a naplno. A vše podřizuje úspěchu v očích svého otce Richarda, panovačného a přehlíživého trenéra. Jenže pochvala a uznání nepřicházejí, což jen popouzí Rickovu divokost, jež se už brzy projeví v celé své „kráse“. Stačí k tomu jediná noc. Rick v opilosti spáchá vážnou dopravní nehodu, a protože se nejedná o první přečin, soudkyně ho bez milosti odešle do chlapeckého nápravného zařízení v Salt Lake City, čímž se jeho dosavadní sportovní kariéra ocitá v troskách. Přesto je zde ale ještě možnost pozvednout hlavu.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Naivní báchorka s přívlastkem "Based on true story", která by šla našroubovat na jakýkoli jiný sport - od fotbalu, přes karate až po tanec. A to, co mohlo udělat tenhle sportovní film trošku zajímavéjším (tzn. sportovní scény), působí hodně amatérsky. P.S - Do teď nějak nemůžu pobrat, proč se rugbyový tým z Arizony snažil vypadat jako reprezentace Nového Zélandu (myslím ty válečné pokřiky).. 3/10
Krupe
Krupe
2 272 bodů
6
Jeden veliký dojemný teambuilding... A neskutečné dojemný, slze lahodící hepáč nakonec, tak jak to amíci vždycinky rádi :)

Dodatečné informace

Původní název:
Csapatszellem (více)
  • USA Navěky silný
  • USA Csapatszellem
  • USA Forever Strong
  • USA Untitled Ryan Little Project
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění