Ghost Rider

60%
Ghost Rider

Je tomu už dávno, co hvězdný motocyklový kaskadér Johnny Blaze (Nicolas Cage) uzavřel smlouvu s ďáblem, aby tak dokázal ochránit lidi, ke kterým má nejblíže - svého otce a dětskou lásku Roxanne (Eva Mendes). Nyní si však ďábel přišel vybrat svůj dluh. Přes den Johnny zůstává špičkovým kaskadérem, ale po setmění se mění v Ghost Ridera, jehož údělem je lovit rebelující démony. I přesto, že je nucen bezvýhradně plnit ďáblovy rozkazy, rozhodne se se svým osudem bojovat a využít své prokletí a nově nabyté síly k tomu, aby ochraňoval nevinné.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5
Komiksový snímek s ohromným potenciálem je natočen především v popkornovém hávu a to je největší chyba, jakou tvůrci mohli udělat. Jistě, určitá zábavnost je namístě, ale tohle mělo být především temné, ponuré a v jistém smyslu beznadějné. A to doslova. Hororové napětí by se tu mělo krájet. Femme fatale Roxanne Simpson, kterou si s chutí zahrála Eva Mendes, je po dějové stránce spíše na škodu. Proč se proboha všude cpe nějaký milostný vztah? Kvůli lidštějšímu charakteru? To asi těžko. Nicolas Cage mi v hlavní roli přijde poněkud toporně. Těžko říci jestli to také není scénářem, který nepatří zrovna k těm nejpovedenějším. CGI efekty vypadají slušně, ale v určitých scénách je přeci jen poznat jejich umělohmotnost. Snímek neurazí, ale komiksové fanoušky nemá bohužel čím nadchnout.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Ghost Rider to u mě neměl snadné. Už když jsem vidět první fotku mi bylo jasné, co to bude zač. A nelíbilo se mi to. Nakonec mi ani tak nevadil chlápek s hořící hlavou na motorce, jako spíš nesmyslný děj, motorka jezdící po vodě a neuvěřitelně špatná herečka hrající Riderovu lásku. Nikolas Cage a jeho hlášky jsou silnější stránka filmu,což je s podivem, ale celkově je to neuvěřitelně... smutné. Navíc ty příšerné triky a hrozná hudba...
Fingon
16 886 bodů
6
Ale jó, pokusy o humor mě bavily a pravá sranda nastane, když Cageovi chytne hlava, ten zbytek se dá přežít.


Dodatečné informace

Původní název:
Ghost Rider (více)
  • Austrálie Ghost Rider
  • Austrálie A szellemlovas
  • Austrálie El vengador fantasma
  • Austrálie Ghost Rider - Aaveajaja
  • Austrálie Ghost rider - El vengador fantasma
  • Austrálie Motoqueiro Fantasma
  • Austrálie Spirited Racer
Premiéra v ČR:
15. 3. 2007
Distributor:
Falcon
Země původu:
Austrálie, USA
Rozpočet:
110 mil. USD
Tržby:
228,74 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ghost Rider je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ghost Rider


Podobné


Powered byJustWatch