Ghost Rider

60%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
5
Komiksový snímek s ohromným potenciálem je natočen především v popkornovém hávu a to je největší chyba, jakou tvůrci mohli udělat. Jistě, určitá zábavnost je namístě, ale tohle mělo být především temné, ponuré a v jistém smyslu beznadějné. A to doslova. Hororové napětí by se tu mělo krájet. Femme fatale Roxanne Simpson, kterou si s chutí zahrála Eva Mendes, je po dějové stránce spíše na škodu. Proč se proboha všude cpe nějaký milostný vztah? Kvůli lidštějšímu charakteru? To asi těžko. Nicolas Cage mi v hlavní roli přijde poněkud toporně. Těžko říci jestli to také není scénářem, který nepatří zrovna k těm nejpovedenějším. CGI efekty vypadají slušně, ale v určitých scénách je přeci jen poznat jejich umělohmotnost. Snímek neurazí, ale komiksové fanoušky nemá bohužel čím nadchnout.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ghost Rider to u mě neměl snadné. Už když jsem vidět první fotku mi bylo jasné, co to bude zač. A nelíbilo se mi to. Nakonec mi ani tak nevadil chlápek s hořící hlavou na motorce, jako spíš nesmyslný děj, motorka jezdící po vodě a neuvěřitelně špatná herečka hrající Riderovu lásku. Nikolas Cage a jeho hlášky jsou silnější stránka filmu,což je s podivem, ale celkově je to neuvěřitelně... smutné. Navíc ty příšerné triky a hrozná hudba...
Fingon
16 886 bodů
6
Ale jó, pokusy o humor mě bavily a pravá sranda nastane, když Cageovi chytne hlava, ten zbytek se dá přežít.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Jedno z mých prvních seznámení s komiksem. Tomuhle filmu ubližuje jedna věc- zbytečná romance mezi Johnym Blazem a Roxanne. Jinak mě ale film uchvátil a dovedl mě k tomu že se tak zajímám o komiksové filmy. Skvělý Wes Bentley a Cage, ještě lepší Peter Fonda a Sam Elliot. Dopadlo to o hodně lépe než Daredevil od stejného režiséra. Je to sice pořád hrozný béčko, s efekty na úrovni školních počítačů, pořád je ale fajn.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Dobrá akční podívaná plná efektů. Ghost Rider nemá naprosto chybu. Úžasný film. Velmi zajímavý a napínavý. Na dnešní dobu něco zábavného. Konečně :-D Pěkná mašina a Eva Mendes.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
No to bola ale sračka
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Pekelný jezdec v podání Cage je tak trochu...ehm..nudný...Eva krásná jako vždy:-)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
2
Když už to skoro začíná být legrace, velmi campy a velmi cheesy, tak se to vždy zvrhne zpátky do špatného velkorozpočtového comicsu. Kdyby to vzniklo v 80. letech a stálo tak 20 milionů a hrál tam Bruce Campbell, tak by mě to bavilo upřímně. Takhle se guilty pleasure úsměv vyloudil jen přes zkřivěně kyselý úsměšek.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
takovej horůrek pro 9 letý děti na dětském táboře... Pro uvolnění asi ok, ale mnohem lepší je se tomuhle vyhnout, 2 hodiny už je celkem dost na to aby se to zapralo takovymhle filmem..
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Ani se na film nemusíte dívat a hned z názvu víte o čem je. Děj je celkem o ničem a je celkem přehnaný. Na to že je to od Marvela je to celkem slabý, ale i tak. 45% - Za Evu Mendes, Nicolase Cage a příběh podle komixu.