Ten Největší

70%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Vcelku příjemná komedie. Pro znalce Roba Schneidra povinnost, protože tohle patří rozhodně k tomu lepšímu, co natočil...A tady navíc i režíroval :) Výborný byl i ve vedlejší roli kung-fu master David Carradine. Nejsou to sice silné 4 hvězdy, ale za těch několik podařených fórů a hlavně úžasný kung-fu výcvik asi ani níž jít nemůžu :) 7/10
Fingon
16 886 bodů
8
Schneiderův první režijní počin je kupodivu daleko méně nechutný jako jeho předchozí skvosty, ve kterých zazářil v hlavních úlohách. Přestože si film půjčuje kde může (Bruce Lee, Vykoupení z věznice Shawshank), rozhodně se na to dá dívat bez újmy na zdraví a je to ještě i vtipné.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Rob Schneider je slabý komik a jeho herecké projevy se na stupnici od trapnosti ke genialitě nikdy nevyšplhaly výše než k nevýraznému průměru, ale svým režisérským debutem se viditelně snaží vše špatné smazat a vydat se lepší cestou. A co víc, daří se mu to opravdu skvěle! Big Stan sice představuje klasickou americkou komedii posledních let, která na absurditě a šílenosti jednotlivých scén či celých zápletek vyloženě staví a nechává jim naprosto volný průchod, ovšem narozdíl od řady jiných tuctovek se mu nedá upřít to, že úroveň kvalitní zábavy je po celou dobu zatraceně vysoko a žádný ostrý fórek vyloženě nemine cílený terč. Hodně tomu dopomáhá i samotný Schneider, u něhož se dá v tomhle filmu chvílemi mluvit i o skoro seriózní vizáži, která sedne k týpkovi kosícímu celý dvůr namakaných trestanců jako ulitá. Ale vůbec ze všeho nejlepší je tady opravdu brutální kouč David Carradine, jehož tréninkové metody jsou prostě nezapomenutelné a válel jsem se u nich smíchy. To on je tou rozhodující ingrediencí, která v mých očích dává celému filmu tak roztomile ztřeštěnou a šílenou podobu, že zkrátka nelze odolat.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Super komedie v níž konečně dostal ''dospěláckou'' roli Rob Schneider. Je vtipná a akční. Rob zde má chlapáckou roličku. Velmi drsná komedie u které se divák rozhodně nudit nebude.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
"Ty jsi impotent? To je skvělý. - Ani moc ne!" Rob Schneider (ač ho moc nemusím) se celkem snažil a doopravdy mě dost pobavil. Pro mě celkem příjemný překvapení. Zábava ušla a obsazení bylo typově na výbornou. David Carradine znovu ukázal svou lepší tvář (škoda ho). M. Emmet Walsh a Scott Wilson dobrej výkon. Kevin Gage, Bob Sapp, Tsuyoshi Abe, Randy Couture, Don Frye, Simon Rhee atd. Zajímavá sestava - sice nic moc herci, ale zajímavý osoby. Za zkouknutí (i opakované) to stojí. 80 % je pro mě zaslouženejch.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Docela solidní komedie, kterou si sám zrežíroval a odehrál pro mě ne zrovna moc sympatický komik Rob Schneider, ale dá se snést. Tato komedie má dvě části, samozřejmě je zábavnější ta z vězení, ale výcvik Davida Carradine je také zábavný, tak jako sám Carradine, od kterého jsem to nečekal. Celkově mi trošku kazilo zážitek všudypřítomné vulgární až fekální homur a situace, který je tak typický pro americkou komedii podobného ražení.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Noční můra Každého chlapa.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
Celkem dobrá a místy zábavná komedie.Docela se mi líbila.Jen byla někdy trochu trapná.Režie a výkon Schneidera ale dobrý.Taková komedie na nudný víkend...
karlik4801
1 942 bodů
8
Stupidní komedii v čele s Robem Schneiderem. U hodně scén se dá opravdu pobavit. Hlavně hlavní postava byla skvěle zvládnutá, že už jsem jen čekal, co zase řekne a já se u toho budu dobře bavit. Scény před vstupem do vězení dokázali taky pobavit, tam si to vzal na starosti mistr bojového umění. A druhou polovinu už válcuje Big Stan. Už od toho co nastoupil do autobusu a prvnímu vězni zakroutil bradavkou bylo jasně vidět, že druhá polovina bude zvládnutá a taky tomu tak je. Režie se mi taky líbila, Rob si s průměrným filmem poradil.
zrzinda2408
306 bodů
7.5
Jedna z těch lepších komedií, u které se s radostí zasměju. Ten kdo psal scénář, se musel při svých myšlenkách válet smíchy. Scéna s žiletkou ve sprše, když ho trestanec pořeže a on místo au, řekne: "budu tam mít jizvu ty magore" :D Prostě tohle doporučuju :)