Metamorphosis

32%
Metamorphosis
Metamorphosis



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
5
Upírský snímek odehrávající se někde v Maďarsku, kde byl použit i příběh o Alžbětě Báthory. Po jejích stopách se vydali tři Američané, aby poodhalili její tajemství, ale jak už to v takových příbězích bývá, ocitnou se ve smrtelném nebezpečí. A je to tu zase. Námět, s jakým jsme se setkali už mnohokrát. Levný videofilm neslibuje nic převratného. Krvavých scén se tvůrci vyvarovali a po strašidelných, či děsivých scénách si divák může jen nechat zdát. Po dějové dramatické stránce to však ale není zase až tak hrozné. Vadili mi ale romantické motivy, které vytvářeli rušivý dojem a vyprávění příběhu tak ztrácelo svůj rytmus. Je to takový horůrek pro nenáročné. Ostatní budou jistojistě zklamáni.
Fingon
16 886 bodů
6
Zábavný film půjčující si jméno Alžběty Báthoryové a některých z jejího okolí, doplněný o cestování mezi různými dimenzemi (což se několikrát během filmu projeví jako deja vu) a neskutečně přehrávajícím Christopherem Lambertem. Ireně A. Hoffman to v bílých šatech s podprsenkou ven docela sekne, škoda jen, že film s ubíhající stopáží ztrácí na zábavnosti i zajímavosti. Ale na 22% bych to neviděl, viděl jsem daleko horší věci.
Crreed
Crreed
1 291 bodů
1.5
Bože,tohle byla fakt hovadina.Jediné,co by sneslo trochu chvály,byly pasáže natočené s Lambertem,jinak vše stojí za zlámanou grešli.No,ještě ta dcera Báthoryové vypadala atraktivně a k světu,ovšem po filmařské stránce ubohost.Celkem nechápu uváděného francouzského štramáka:-),herce jeho formátu,proč se zahazuje v takových šmírách?Je mi jasné,že doba i sláva Highlandera dávno pominula,ale brát totální shit za každou cenu? Zřejmě mu nabídli značný pěněžní obnos,jinak mi to hlava nebere...I těch 15% je pro tuhle hrůzu moc...{Domácí kino,cz dabing}

Dodatečné informace

Původní název:
Metamorphosis (více)
  • NSR Metamorphosis
Země původu:
NSR, Rakousko, Maďarsko, Německo, Velká Británie
Rozpočet:
6 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění