Zlomené květiny

73%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Chyběla mi tomu větší pointa. Jarmusch mě pořád dokáže zaujmout a Bill Murray utáhne cokoliv, ale přeci jen - nechtělo to trochu té přidané hodnoty? Hlavně na konci je ta okatá nezávislost spíš na škodu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jak to říci, abych neurazil.. Při prvním setkání s Jarmuschem jsme si prostě nesedli. Broken Flowers mi přišly strašně zdlouhavé, neoriginální a nemít tak napráskané obsazení (v čele s tradičně skvělým Murraym), tak film určitě nedokoukám (ale ehm Alexis Dziena a její půlminutovka stojí za to). 4.5/10
Fingon
16 886 bodů
6
Murraye moc nemusím a Mrtvý muž se mi líbil daleko víc. Jedinou "atrakcí" v tomhle filmu byla Lolita...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Film je natočen hodně postaru. Neuvidíte žádné zběsilé střihy, rakursy nebo digitální obludy a občas se dočkáte i chyb, které v dnešních vycizelovaných ,,velkých“, rozuměj drahých, filmech nenajdete, ale právě ta nostalgie, která na vás měla z filmu dýchnout a připomenout, že občas by se u filmu mělo i myslet, za to prostě stojí. Neznamená to však, že by obrazová složka byla ošizená, zcela naopak, jenom prostě není rušivá a zbytečná.
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Přiznám se můj první Jarmusch.. Když pominu zdlouhavé nic neříkající záběry, scény protáhle vždy o něco déle než by měly (což není na škodu a je to kolikrát zajímavý), tak tenhle film mi nic jiného nenabídl. Zápletka pro mě nezajímavá a Bill Murray krom pár scén hraje jak po sedativy, jejiž dávka by umrtvila i Cipíska, slavného toť koně žokeje Váni :) Zatímco v Ztraceno v překladu je vše podřízeno jemu, zde nemá skoro žádný prostor projevit svůj talent a to pobavit s naprosto chladnou tváří..VERDIKT: Jak správně zde většina píše, je to film "o ničem".. A já se ptám? To je jako supr? Když je to o ničem??To je umění?? V tom případě, můžete dát kameru na stativ, natáčet želvy v ZOO ve výběhu a pak psát výhružné dopisy americké akademii, že jsou to jen zabedněnci a že nerozumí modernímu uměnít!!Howgh!
martin-tichy
27 bodů
9.5
skvělé herecké výkony, díky kterým si lze film užít opakovaně