Bodyguard, The

53%
Bodyguard, The
Bodyguard, The
Krutí nájemní vrazi napadnou Chota, nejbohatšího člověka Asie, kterého usmrtí. Před brutálními zabijáky není ani jeho osobní strážce Wong Kom schopen ho zachránit. Chotův rozlícený syn Chaichol propustí strážce a sám se vydá po stopách otcových vrahů. Nejlepší strážce Asie ovšem nemůže dopustit, aby Chaichol sám bojoval s démony podsvětí. Potají se vrhne do pátrání po zločincích a jediným cílem jeho nebezpečného poslání je nalézt ty, kteří ukrutný zločin spáchali a tím dosáhnout očisty svého jména.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Z thajské kinematografie k nám toho zase až moc nechodí a tak díky alespoň za něco. Tento snímek se řadí mezi ztřeštěné akční komedie nepodobné těm čínským, ale v podstatě i k hollywoodským. Dějová linka je sice pevná, ale její vývoj je v rámci komedianství značně nesouměrný. Když si zvykneme na nehezké thajské obyvatele, jejich kulturu a sociální zázemí, zůstane nám snímek plného patosu a klišé, bez kterého by se to v žádném případě neobešlo. Po hollywoodsku si dokonce v soubojích vypomohli lany, což je značně pohybově viditelně neefektivní a nereálné. Komediálních opičáren, jaké známe z Číny, se tu nedočkáme, tak alespoň díky za něco. Ztřeštěnosti a vtípky nás sice moc nepobaví, ale jinak celou živost a elán tomu nelze upřít.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
V Thajsku by komedie fakt dělat neměly. Všechny vtípky jsou tak nucený a přiblblý. Akce celkem slušná, ale celkově tak trošku nuda. Chtěl jsem dát hvězdičku za Tonyho Jaa, ale těch pár vteřin, které tam odehrál za to nestojí, ikdyž byly výborný. 37%

Dodatečné informace

Původní název:
Bodyguard, The (více)
  • Thajsko Bodyguard, The
  • Thajsko The bodyguard - La mia super guardia del corpo
Země původu:
Thajsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bodyguard, The