Hercule Poirot

75%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7.5
Geniální zápletky.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Poirotova arogance umí být vážně zábavná. Dokonce natolik, že drží seriál v silném nadprůměru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Nevidím v tomto seriálu nic za co by si zasloužil hodnocení navíc.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
10
Tenhle seriál je špička. David Suchet je zřejmě obrovský fanda své postavy a na výsledku je to znát. Dobrá předloha nemusí být vždy zárukou dobré adaptace, ale zde to neplatí. Nevzpomínám si na špatný díl a kdykoli mám možnost se na tento seriál podívat udělám to. Díly znám sice už z knížek, ale to jak se obsazení splnilo předlohu je úžasné. Když v hodnocení vidím modrá hodnocení uvažuji o soudnosti hodnotitelů.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
6.5
Proč nikde není uvedeno jméno hlavního představitele Davida Sucheta? On je nějak "na indexu" nebo co?! Všude jsou spousty herců, jen jeho jméno nikde!!! No, chtěla jsem k Poirotovi napsat, že Suchet mi na něj snad nejvíc sedí, ale stejně, ty příběhy jsou velice překombinované, vždycky to vypadá, že tentokrát to snad pochopím, ale nakonec ne. Přitom detektivky Agathy Christie se čtou dobře a normální čtenář je normálně pochopí. Mám přítelkyni, která nevynechá žádný díl, ale dívá se na to spíš kvůli té atmosféře začátku 20. století. Kdybych chtěla, aby mi to vysvětlila, nedočkala bych se.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Pěkné,ale trochu staromodní zpracování příběhů od Agathy Christie.Hodnotím je 80 procenty.David Suchet je zde výborný.
mancika66
mancika66
1 132 bodů
9.5
Detektívny seriál Agathy Christie : Hercule Poirot - skvelé obsadenie herca Davida Sucheta ako využíva svoje šedé bunky pri odhalení vrahov . Všetky časti sú zaujímavé , ktoré sa dajú pozerať znova a znova . Malý tučný Belgičan uhladenými fúzami ma prekvapil vo filme Boeing 747 v ohrožení v roli teroristu .
divad
609 bodů
8
Skvělá adaptace, která si drží kvalitu po celou délku seriálu.
Llucinka
411 bodů
10
Pro mě je David Suchet prostě Hercule Poirot. V každé jiné roli ho tam prostě vidím. Legendární belgický detektiv od Agathy Christie dostal mimořádně zdařilé zpracování v podobě seriálu, který jsem už dokola viděla snad desetkrát. A pořád mě to baví.
Riv
Riv
79 bodů
10
Prostě nejlepší zpravování knih