Zbloudilci

49%
Zbloudilci
Zbloudilci
Když drogový dealer Rick potkává dívku jménem Heather, uvědomuje si, že jeho život může mít nějaký ten smysl a také tuší, že nastala příležitost ke skutečnému vztahu. Mezi oběma přeskočila jiskra, ale Rickovy zlozvyky a jeho návaly vzteku mohou způsobit, že jejich přátelství skončí dřív, než vůbec stačilo začít.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
3
Lidé ulice, kšefty, holky a bezduché žvanění o čemkoliv. Tomu všemu kočíruje Vin Diesel a to jak před, tak i za kamerou. Snímek z dob jeho začátků a prosazování se ve světě filmu. Jedná se převážně o konverzační počin, takže je tu totální absence nějakých dramatických a nedejbože akčních scén. Hrdinové příběhu se jen tak potloukají životem, žvaní a divák se po chvíli začne nesmírně nudit. Díru do světa tímto režijním počinem tedy Vin neudělal, ale každá snaha se cení.
mausis
mausis
370 bodů
1.5
Tenhle snímek jsem shlédla ze zvědavosti. A musím bohužel přiznat, že za to nestál. Čekala jsem pořád, co se bude dít, kde se co zamotá a ono nic. Možná je to jen naším evropským pohledem na věc, tam u nich třeba tento film svou váhu a význam má. Mně bohužel neřekl zhola nic, škoda.Takže ta procenta snad jen vážně za snahu něco udělat.

Dodatečné informace

Původní název:
Strays (více)
  • USA Zbloudilci
  • USA Strays
Země původu:
USA
Čeština:
Zbloudilci je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění