Tři mušketýři

73%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Komediální zpracování Tří mušketýrů se mi popravdě zprvu vůbec nelíbilo, ale postupně jsem filmu přišel na chuť. Prapodivné souboje, které ale působí reálně a mušketýři nejsou nezastavitelné stroje s kordem. Krásné kostýmy, akční pojetí a dobré herecké výkony. Nakonec spokojenost.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Nadprůměrná adaptace románu mého dětství, kterou jsem viděl snad desetkrát. Ačkoli se jedná o klasickou francouzskou látku, natočil jí Brit jako poleno a možná ten odstup tomu docela pomohl. Mušketýři jsou sympatičtí a akce je natočená velice dobře. Oproti francouzským mušketýrům však tito mušketýři postrádají trochu více humoru a nadsázky.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
videl som to ako decko a pamatam si ze sa mi to dost pacilo. nedavno som musketierov videl opat a celust mi padla na zem. tolko humoru, skvelych hlasok a hlavne choreografia sermiarskych subojov a komedialny timing pocas akcie su nieco ako z piratov z karibiku (nebol by som vobec prekvapeny ak by sa verbinski lesterovym stylom inspiroval pre svoje filmy) navyse raquel welch je absolutna eye candy! klasika plnym pravom...
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
9.5
Jelikož si, při shlédnutích filmů vydávajících se za filmy o třech mušketýrech, stále víc a víc vážím tohoto filmu (i jeho pokračování) dávám 95 procent. Je to nejen díky tomu, že tento film si nejen nehraje na revoluční přesuny v čase, drží se díla i co se týče charakterů a nepálí se zde z létajících lodí. Výprava je super, obsazení také a herci jsou ve vrcholné formě a chemie mezi nimi funguje skvěle (Christopher Lee byl skvělý). Humor mi v tomto filmu nevadí. Pro mě to Richard Lester zvládl a jeho sérii o mušketýrech mám rád.
  • Lee, Reed, York, Chamberlain, Finlay a Heston
avenis
avenis
8 145 bodů
5
Tahle šaškárna se mi líbila v sedmdesátkách, když jsme si na tři mušketýry hráli coby dítka školou povinná na jednom pochodovém cvičení. Dnes už vidím jen poskakující blázny, kteří původního ducha Dumasova románu drtí na padrť. Mušketýři kradou, Constance je přihlouple nemotorná, výprava moderně plexisklová a kostýmy až přehnaně načinčané. Nevím, co vedlo autory k takovému počinu, ale mně se to prostě nelíbí.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Co je na tomhle filmu asi nejzajímavější, to je španělská výprava. Pak okouzlující párek Michael York - Raquel Welch. Rovněž je zajímavé v mušketýrské akci vidět mladého jednookého Sarumana (Christopher Lee) a Ben Hura (Charlton Heston) s kardinálním čepečkem na hlavě a knírkem, oba jsou maskovaní k nepoznání! I ostatní slavní herci herci (Richard Chamberlain, Faye Dunaway) se snaží dát ze sebe to nejlepší, ale co naplat, díky zmíněné výpravě z toho vychází lehce nadprůměrná podívaná příliš okatě se podbízející divákovu očekávání akce a vtipu.