Báječný svět shopaholiků

61%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Snímek je už podle názvu primárně mířen na ženy,které si ho zajisté dosytosti vychutnají. Vím o čem mluvím,protože má sestra ho miluje (je to shopaholik). Vlastně i já jsem nakupování propadl a nedělá mi problém zaplatit 10 tisíc za boty,ale snímek se mi moc nelíbil. Hlavní problém je v Isle Fisher,která je až příliš tuctová. Po celou dobu sledování jsem jen přemýšlel kdo všechno by to zahrál lépe než ona. Na druhou stranu jsem se občas vážně i dobře zasmál.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
4
Tohle prostě není pro mě a nic s tím neudělám. I když nejsem cílová skupina, nedonutí mě to přimhouřit oči v hodnocení, toto je zejména pro teen dívky a ty nechť hodnotí vysoko, pokud se jim to líbí. Pro mě je to na hranici koukatelnosti, ale přeci jen jsou ve snímku i světlejší chvíle a troška humoru - tudíž nehodnotím jako odpad, ale za krásných 40% :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Shopaholik je člověk patologicky závislý na nakupování a na afektivních prožitcích s nakupováním spojených. A o jedné takové mladé dámě tímto neduhem trpící je tento ztřeštěný komediální příběh opatřený typickou romantickou šablonou. Příběh inspirovaný stejnojmennou knihou úspěšné spisovatelky Madeleine Wickhamové popisuje mnohé úskalí takovéto závislosti. Pojato je to však zábavně, a tak mnohé grotesktní gagy doslova září svojí živelností. Romantická ztřeštěnost je však určena ryze pro dámskou část diváctva a tak je k tomu třeba tak přistupovat. Film rozhodně přináší dobrý divácký zážitek k zaslouženému odpočinku.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Vůbec mi to nepřipomínalo Ďábla, který nosí Pradu. Stejně podivný svět, ikdyž nápad se závislostí na nakupování je do jisté míry celkem zábavný. Obsazení celkem sympatické (Dancy, Fisher), ale hlavní zápletka mohla být přece jenom trošku propracovanější, a ne jen, že se Rebecca kryje před exekutorem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Film o neukojitelném utrácení. Jelikož taky rád utrácím, dost jsem se i bavil.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Isla Fisher je zlata a cele je to efektne, videoklipovo, nakrutene ale je to nuda, bez vtipu a nejakej zapamatovania hodnej sceny (ktore do romantickych komedii patria)...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Shopaholik a workoholik přece nemůžou bejt spolu, to ví každej. Protože to, co on by vydělal by mu hned jeho buchta utratila za pi*oviny. Jinak taková průměrná, celkem dobře obsazená oddychovka.
  • obsazení, hlavně Isla Fisher.
  • celkem ohraná zápletka.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
4
Po druhé lahvince vína to bylo docela zábavné.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6
Trailer mě zaujal a čekala jsem, že Isla Fisher dá do té role i srdce, přesto mě film níjak extra nezaujal.