Yes Man

74%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Tahle komedie patří mezi mé oblíbené a mám ji opravdu moc rád. Yes Man si totiž nezakládá na trapném a pubertálním humoru plných prdění,sexu a drog. Jim je zde po dlouhé době v plné síle a je radost na něj pohledět. Zooey je krásná jako vždy a k Jimovi se parádně hodí. Za pár let bude tento film na stejné úrovni jako Ace Ventura,nebo Blbý a blbější a na to si rád vsadím.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
8
Další z oblíbených komedií s Jimem Carrey. Komedie se nese v podobném duchu, jako Božský Bruce, jen tentokrát nemá božskou moc, ale musí říkat jen pravdu, což přináší spoustu humorných situací. Role šitá Jimimu na míru. Jednoduchý, prvoplánovitý humor plynoucí ze scénáře samého.. ale funguje, není zbytečně vulgární a nevzniká trapnost.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Příjemná oddychovka na zlepšení nálady. Nic víc, nic míň. I když mám Carreyho mnohem raději v charakternějších rolích, i jeho gumový ksicht má něco do sebe a i když Yes man je jen obyčejný popcorn střední velikosti na jedno zkouknutí, nedá se mu upřít skvělá atmosféra a dobrá nálada, kterou šíří. Když někdy bude pršet, budete se nudit a nebudete vědět, jak to změnit, řekněte "ano" tomuhle filmu. Nemusíte být zklamaní, když víte, co od něj čekat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jim Carrey válí. Po hodně dlouhé době se objevuje v čistokrevné komedii a ta dopadla tradičně výborně. Společnost mu tady dělá strašlivě roztomilá Zooey Deschanel a oběma ty role hodně sedly...7.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Tuhle komedii mám strašně rád, protože je vtipná, je v ní srdce a Jim Carrey dlouho nebyl tak vtipný jako tady a výborně mu to jiskří se Zooey Deschanel. Několik vtipů je na hranici geniality a celkově je to hodně zdařilá komedie.
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Jima Carreyho a jeho gumový obličej mám moc rád, ale tohle bohužel nebylo nic víc než prachobyčejná americká tuctovka posledních let, která nedokázala ani svěží námět, ani Carreyho komedianství dostatečně využít. Což o to, sranda to celkem byla a skončilo to než bys řekl švec, ale stejně jsem od televize odcházel s nenávratným pocitem prázdnoty, že těch 100 minut jsem mohl tentokráte strávit mnohem lepším způsobem. Kromě skvělého Jima palec nahoru ještě za Zooey Deschanel a ten originální nápad, který byl ale značně pošramocen křečovitou a neuvěřitelně klišovitou romantickou vložkou. Možná kdyby zůstalo jen u té zábavy a vyznávání lásky by si tvůrci odpustili, bylo by mé hodnocení výrazně vyšší.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Aneb zatím (ale možná definitivně) poslední dobrý film (Hortona a Vánoční koledu nepočítám) Jima Carreyho. Carrey je pořád gumák ale tato komedie s originálním námětem má něco do sebe a rozhodně si to znova pustím raději než Tučňáky pana Poppera nebo Návrat blbýho a blbějšího
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Jim ve své roli nevýrazný. Nebylo zde dost situací kterým bych se od srdce zasmál. Slabá komedie.
hrumsrt
hrumsrt
9 188 bodů
6
Koncept "yes-man" je skvělý, a to ani ne kolik vtipných situací vzniká, ale hlavně proto, kam a jak Vás to posune. Vyhnete se veškerému rozhodovacímu martyriu což ať se nezdá je velká část každodenního času. Není možné skončit v rutinně, naopak zažijete něco nového. Mrzí mě každý, koho při sledování nenapadlo, že by to měl taky zkusit. Nicméně tady narazíte na problém, jelikož pokud žijete normální život, tak těch rozhodnutí buď a nebo, neděláte za den zase tolik. Skvělý námět povýšený hereckým koncertem Jima Carreyho, který v tom balancování mezi humorem a vážnosti potvrzuje mimořádný talent. Jen se neubráním pocitu, že s tak honosnou myšlenkou přišel tak odbytý scénář o nápravě jednoho ztracence. 60%
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Starý dobrý JIM!