Go

68%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Limanův solidní debut, který tou roztříštěností jednoho večera do tří proplétajících se povídek někomu vážně PF připomínat může. Ale nějak extra vtahující to zase nebylo. Rozhodně teda nebudu mít nutkání vidět to někdy znovu. 6/10
headhunter
headhunter
10 287 bodů
9
Booombáaaa! Tohle můžu a nikdy se mi to neomrzí. Jednoduché, zábavné a furt se něco děje* P.S. Taková malá Zkurvená noc, no ne?
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
2
Lidi opět dokazují svou stupiditu tím, že lidi jsou schopný mluvit o tomhle filmu jako o teenage Pulp Fictionu, ačkoliv ty filmy sdílí jenom povídkovou premisu, ale i na tomto poli nelze mluvit o podobnosti. To proto, že jednotlivé stories ze PF se dobře prolínají a jsou skvěle vypointované. Tarantino navíc umí dobře psát, takže diváka baví sledovat osudy těch postav. John August je oproti tomu nula, která nepochopila, že učinkování sexu či drog v příběhu ho nutně neudělá zajímavých ani zábavným. nejen, že ten film není zábavný. On je chvílema vyloženě otravnej, páč jeho postavy jsou neschopné předvídat jen ty nejbanálnější důsledky svých činů a svým debilním chováním umí snad jenom iritovat. Jsou filmy, jenž jsou založeny na nesympatické postavě (Uncut Gems, Nymfomanka, Stud), ale diváka si stejně dokáží podržet, protože jejich vykurvená osobnost dokáže být zajímavá. Postavy Go jsou ale jenom blbé > nikoli tím vtipným způsobem (Klub Sráčů). Co si mám myslet o debílkovi, kterej v přihrádce ukradeného auta najde zbraň a ve víru nadšení, že poprvé drží pistoli, ji začne ukazovat kámošovi, kterej řídí, způsobem že mu míří do xichtu a ptá se, jestli je zbraň nabitá. Nepřestane s tím ani když mu kámoš řekne, aby s tím na něj nemířil. Ve své roztěkanosti chce zbraň natáhnout nebo vyndat zásobník, ale neví jak, takže s tím bojuje, přičemž si sám začne mířit do xichtu. Nevím, jestli si tu lidi vůbec uvědomujou, jak velká úroveň debility tohle je. Kdyby se ta postava trefila do xichtu a ukončila svůj život, byl bych jedině rád, že jsem ušetřen dalšího času, po který se objevovala na obrazovce. Propojení jednotlivých historek je nudné a nebylo to poprvé, co jsem si říkal: "Proč by se někdo obtěžoval s točením tak blbého materiálu?" Liman to celé amatérsky natočil a jupí - díváci dostali slušnej film o 7 bodech z 10.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Pulp Fiction pro děti.
Renfield
Renfield
2 582 bodů
7
Teenagerské odlehčené, ale stále svým způsobem své... no, každý už ví co. Nejdůležitější je stejně slovo teenagerské, protože v této kategorii Go jasně autem poráží, nebo do kufru zavírá co může a je tomu tak dodnes. Technická stránka filmu je výborná, hudba pečlivě a trefně vybraná, k ní často ruční kamera, která obzvlášť v Las Vegas vtáhne do děje! Herecky taktéž velmi dobré! A nejlepší příběh? Samozřejmě Las Vegas a noční naháněčka!