Město duchů

65%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Poprvé jsem byl z Města duchů hodně zklamaný, napodruhé už jsem věděl co čekat a musím říct, že jsem se docela i bavil....Prostě taková příjemná oddychová duchařina, která má svůj specifický druh humoru...6/10
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6.5
Taková pohodovka na nedělní dopoledne. Sice je to tak trochu "Duch", ale Ricky Gervais byl krásně protivný a "Bohyně" Leioni jako vždy okouzlující ;-)
avenis
avenis
8 056 bodů
8
Budu asi poněkud vybočovat z řady, protože já jsem se bavila přesně tak, jak jsem předpokládala. Ani moc, ani málo. Styl humoru Bertrama Pincuse mi přesně sedí. Naopak herectví They Leoni nepovažuju za buhvíjak úžasné. Téma duchů, kteří se pohybují mezi námi není nijak nové, ale vždycky zafunguje. Kdo z nás někoho neztratil a kdo z nás nemá občas pocit, že tu jsou pořád s námi? Je to svěží, je to vtipné, mírně nabádající z sebezpytu a jen okrajově zamilované. Takže fakt, doporučuju.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Z filmu je patrné, kde se tvůrci inspirovali, nebo spíše okopírovali cele film. Ano, myslím ducha se Swayzem, sice to není tak vážné, ale spíše se to nese v komediálním duchu. Samozřejmě jde o obyčejnou romantickou komedii, která je opepřená duchařinou a ze začátku skvělými triky. Ale musím uznat, že ikdyž tvůrci natočili variaci na ducha, tak jim to skvěle vyšlo. Z filmu také dělají skvělou a zábavnou podívanou obsazení herci: Ricky Gervais, se kterým nemám žádné zkušenosti mě překvapil, ze začátku jsem si sice říkal, že je hodně nesympatickej, ale během filmu se měnil jako chameleon a na konec z něj vzešlo to nejlepší, Téa Leoni je naprosto skvělá herečka. K tomu zde hraje posluchatelný O.S.T. a samozřejmě přišel i happy end, ikdyž ne zrovna typický.