Norbit

42%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Norbit je důkaz toho,že se Eddie Murphy neřídí moudrostí : Nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Po příšerném pokračování Zamilovaného profesora se opět rozhodl ztvárnit všechny tři hlavní role a výsledek se opět nevydařil. Norbit je směs příšerně trapných scén a oplzlostí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Trošičku nadprůměrná, zato do konce koukatelná komedie. Eddie se ukázal v dvoj roli slušně. Dost legrace na pobavení.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
vazne je to blbost najvacsieho kalibru, na zaciatku som sa raz zasmial (hra s kacenou) tak som cakal ze to take hrozne nebude, ale co sa spustilo potom? utrpenie! jedine co ma dokazalo ako tak drzat pri tv bola thandie, ale to je asi tak vsetko! a ten damiel to s tym troskom asi trafil, lebo mne to finale zas pripomenulo fackovacie slnko, seno... zeby nahoda???
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Norbit je jeden z těch filmů, který je tak neuvěřitelně stupidní, až vám nakonec přijde vtipný. Eddie Murphy zase hraje asi polovinu herců z filmu, ale to je prostě nějaká jeho úchylka, nebo co. Stačí vypnout mozek a možná, že se budete i bavit.
kubas369
4 086 bodů
2
Murphy už pořádně tlačí na to co divák vydrží, jenže to co ještě může fungovat v americe u násuž dostává pořádně naprdel a to je jenom dobře.
harry456
harry456
2 437 bodů
0
Hrozný film, nechápu jak ho někdo může vysílat.
Evah
Evah
2 128 bodů
3
Tento humor není moc vtipný, film je spíše takový bizár, který už bych si znovu nepustila, Eddie Murphy znovu ztvárňuje několik postav, ale filmu to nijak nepřidává, asi spíše naopak, znovu vtipy ve stylu prdění, morbidní obezity apod, prostě vyloženě trapné vtipy na sílu.
spacino
spacino
452 bodů
3.5
Dalo se na to mrknout, ale žádný extra děj to nemělo. Tento film může být v klidu používaný jako kulisa k nějaké další činnosti.
Taxxír
Taxxír
189 bodů
7
Zajímavý příběh o vychrtlém a submisivním chlapkovi, který je terorizován snad nejtlustší ženou na světě. No to je tak absurdní až to musí být vtipné. A je to tak tenhle film vás donutí se zasmát určitě doporučuji shlédnout.