Arthur a Minimojové

64%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
8
Mám rád tyhle ujeté evropské animáky (i když tohle je kombinovaný film), jsou decentní, zábavné... a jejich tvůrci umí (na rozdíl od těch našich) stvořit opravdu svůdné ženské postavy, aniž by na nich dominovaly obrovské kozy (ano, teď ryju do Kozího příběhu).
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Animák, který mě nedokáže pořádně zaujmout a rozesmát, nemá šanci-) Sorry Lucu...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pěkný filmek. Ale takovýto styl tu už taky byl. Kombinace animace a hraného filmu vcelku ucházející.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Luc Besson rád pracuje se staršími diváky, kterým podsouvá spoustu popkulturních narážek a svým způsobem je dokáže chvílema zabavit. Problém je, že na děti tak trochu kašle. Předkládaný příběh není ani tak moc "rodinný", ale spíš "dětinský" a někdy mu tempo hapruje poměrně razantně. Samotná animace kdo ví jak nepřekvapuje a spíš si Luc hraje na velký animák, který ale bude pořád jen malým milým francouzským filmem a mnohdy ne moc objevným.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Nečekané překvapení. Je vidět že Luc Besson umí víc než sci-fi. Je znát že je to pro děti, ale já si to taky užíval, nepůsobí to jako běžná animovano-hraná pohádka. Jen škoda že jsem neměl možnost to vidět v angličtine, v hlavních rolích jsou samý hvězdy, určitě lepší než Vondráčková. Hodně dobře rozjetá série, tak uvidíme.70%
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
6
Hláškující pubertální princezna neměla chybu a i spoust dalších vtípků nebyla rozhodně cílená jen na dětského diváka. Škoda jen, že některé části naopak byly až přiliš dětské nebo nebo se do světa Minimojů vůbec nehodily.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Slabý příběh ale jinak dobrý rodiný film.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6.5
Besson a Arthur? To je vtip? Ten mistr a režisér Leona natočil toto? Tak jakoby film to špatný není, ale Beeson trošičku klesl. Musím říci, že na nějaké poměry se jedná i o hezký víkendový animák pro celou rodinu. Co mi na tom vadilo? Téměř nic, ale něco vnitru mi říká, že je to průmerný a průměrným to zůstane.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Film sa zjavne trošku precenil, ale nič nekazí; vcelku príjemná rozprávočka.
harry456
harry456
2 437 bodů
4.5
Zápletka je velice slabá.