Navždy mladý

68%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Romantický film s opravdu dlouhým odloučením. Je docela originální, což je snaha, která se prostě musí ocenit.. Nicméně je tu VELMI mnoho klišé a happy-end ve stylu Rosamuldy Pilcher. Zkrátka romantický film, který se snažil, ale mohl se snažit víc. Mel to ale docela zachránil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Celkem zajímavý námět, ze kterého se ale nepodařilo vytřískat maximum. Guru současného sci-fi napsal jen průměrnou romantiku, ve které to chvílemi dost skřípe, takže to pořádně nezachrání ani to fainové obsazení. 5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Ve své době byla tohle hodně ošoupaná véháeska v mnoha rodinách. Melancholický romantický kýč se vezl na existenciální vlně a v té době si pamatuji, že se podobné filmy točily a putovaly přímo na video. Tohle je ovšem kinofilm. Film stojí a padá s Melem Gibsonem, takže pokud ho nemáte rádi, zapomeňte že tento film vůbec existuje.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
4.5
I když mám pro Mela slabost, tenhle film mi zkrátka nesedl. I přes perfektní herecké obsazení, scénáristu Jefreyho Jacoba Abramse mě tenhle film nedokázal zaujmout. Bylo mi celkem fuk jak to s hlavní postavou skončí a scénář mi připadal trochu děravý a nelogický. Režie taky docela průměrná. Nevím kam se tímhle filmem chtěli vydat. Komedie? Romantika? Drama? Pro mě zkrátka slabý průměr.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Tento film je klasika.Pěkný film.Gibson měl už lepší filmy.Hodnotím přesto 75 procenty.
hp24
2 833 bodů
6.5
Trosku sci-fi, trosku pohadka. Zajimave tema. A nutno ocenit herecky vykon Mela Gibsona, jeste vice pak praci maskeru. Dobra kamera. Hm, mlady Elijah Wood v roli desetileteho chlapce, ale jiz se svym nezamenitelnym oblicejem. - Nicmene, zadna velka bomba, prijemny film na sobotni odpoledne.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Klasika ale pěkná.
Kick077
Kick077
596 bodů
6.5
Je to o něco lepší, než na půl, ale na 4 hvězdy taky ne. Docela zajímavá zápletka se zamrazením člověka zasazená do celkem obyčejného příběhu, který ničím moc nepřekvapí. V rámci doby bylo ale docela povedeně zvládnuté postupné stárnutí Daniela ke konci příběhu. Takový pohodový, ale nevýrazný film na večer, kdy si chcete jenom odpočinout a moc nemyslet.
vojtadzurik
80 bodů
9
Moc pekný film situovaný do starsí doby. Hlavní postava Mell Gibson velmi dobrý výkon stejne jako Eliah Wood.