Chceš mě, chci tě

69%
Chceš mě, chci tě
Film Chceš mě, chci tě je chytrou a sexy komedií o mužích, ženách a obrovské propasti, která odděluje to, jak o sobě navzájem smýšlejí, sní a snaží se opačné pohlaví svádět. Katherine Heiglová a Gerard Butler v ní ztvárňují dva kolegy z donucení, kteří se bytostně nesnášejí. Ona se snaží najít kvalitního ideálního partnera. Jeho posláním je říkat ženám, aby se probraly a uvědomily si, že muži myslí jen na jediné. Ale když se rozhodne jí pomoci získat to, po čem touží, zjistí navzájem navzdory všem očekáváním, jak silně se mohou přitahovat i ty největší protiklady. Abby Richterová je ambiciozní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém – tedy kromě toho, že je stále svobodná. Co se schůzek týče, má organizátorka tělem i duší Abby na svém kontě jen dlouhou řadu neúspěchů. Když její pořad začne klesat na sledovanosti, je Abby nucena spojit své síly s nově přijatým spolupracovníkem Mikem Chadwayem, mužem, který ji irituje snad naprosto vším. Jeho pásmo „Chceš mě, chci tě“ by měl diváky a divačky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Ale jeho neotesaný a odporně šovinistický styl je Abby trnem v oku, a aby toho nebylo málo, stane se jeho pořad pochopitelně okamžitým hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike Chadway není – šarmantní, zdvořilý a představou nejlepší zábavy pro něj nejsou dívčí zápasy v bahně – a Abby to tentokrát nechce pokazit. Když si Abby nechá od Mikea poradit a zkouší jeho provokativní metody svádění, čeká oba dva velké překvapení: i když jsme navenek zcela odlišní, některé skryté touhy máme všichni naprosto společné. (Oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Snímek jsem viděl poprvé někdy v době kdy frčel film 300. Nemohl jsem tomu uvěřit,že král Leonidas odložil svůj vous a zahrál si svůdníka v této romantické komedii. Po shlédnutí jsem byl však naprosto spokojený. Výborně jsem se pobavil a Gerard zde ztvárnil opravdového lva salónu. Spolu s Katherine Heigl ztvárnil perfektní pár a chemie mezi nimi fungovala na 110 %.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Věčná rivalita mezi mužem a ženou, která nakonec skončí velikou láskou. Gerard Butler je tu ve své roli vynikající, zato Katherine Heigl jakoby chvílemi přehrávala. I tak je film velice zábavný a jedinou vteřinou nenudí. Děj jde směle kupředu bez jediného zaškobrtnutí. Zkrátka jde o hodně dobrý snímek, který stojí za povšimnutí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Zoufale se to snaží být drzé a nad věcí, ale nakonec jde jen o další sterilní a tupou komedii. I ty dvě hvězdy si to muselo hodně vybojovat.

Dodatečné informace

Původní název:
The Ugly Truth (více)
  • USA Chceš mě, chci tě
  • USA The Ugly Truth
  • USA A Verdade Nua e Crua
  • USA Die nackte Wahrheit
  • USA I gymni alitheia
  • USA La dura verità
Premiéra v ČR:
15. 10. 2009
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Chceš mě, chci tě je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch