Made of Honor

57%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Průměrná komedie,která v sobě skrývá pár zábavných scén jenž dokáží vykouzlit úsměv na rtech. Patrick Dempsey je v hlavní roli super a hlavně on je hnacím motorem tohoto snímku. Škoda,že snímek nepřináší v rámci žánru nic nového. Na sobotní odpoledne je to dostačující jednorázová podívaná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Dempsey po 10 letech zjistí, že je zamilovaný do Michelle, která se stihla během měsíce v Evropě seznámit a rovnou i zasnoubit s pohledným Skotským vévodou. Zápletka mizerná a film samotný (ikdyž má svých pár světlých chvilek) na tom není o moc lépe. 4.5/10
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Nevyrazne hlavne ako i vedlajsie postavy a slaby dej, sem tam nejaky vtip ujde ale nic prevrat eho sa nekona...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Další z mnoha romantických komedií, která je předvídatelná a průhledná až to bolí, tvůrci čekali, že do hlavní role obsadí sympaťáka Dempsey tak mají vyhráno, ale to se spletli, tento film je opravdu strašně předvídatelnej a průhlednej a i slepému by bylo hned jasné jak to dopadne. Michele Monaghan je sice hezká, ale zde s tím krátkým účesem mi přišla spiše nudná. Vtipných momentů zde také moc nebylo, spíše mi přišli jako našroubované, vnucené, chválím soundtrack, kterej je dobře vybrán a prostředí Skotska, jinak průměrná až podprůměrná romantická komedie, na kterou už pomalu ale jistě zapomínám.
wop
wop
1 716 bodů
6.5
Tuctovka, ale občas překvapivě vtipná.