Proboha!

68%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Přestože Charles neumí střihy a manipulaci schovat jako například Moore, dokáže z těch rozhovorů a nápadů vytvořit nápaditý, dostatečně chytrý a vtipný dokument, který sice závažnost jeho myšlenky dalece přesahuje, ale zhošťuje se jí obstojně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Prodávám pochybnost. To je můj produkt, říká Bill Maher. Nutno dodat, že tak činí opravdu skvěle. Jednoduchýma otázkama přivádí do úzkých skoro každého věřícího, kterého potká :) navíc s šíleným nadhledem.. 85%
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Už vás nic nepřekvapí - OPRAVDU? Jeden z nejlepších dokumentů o povrchní víře v náboženské struktury a vlastní hledání autora spolu s rodinou svých židovsko-křesťanských kořenů a předsudků, které s tím souvisí, číní tento dokument o to více šokujícím.
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
0
Bill Maher je idiot.
kubas369
4 086 bodů
8
Bože jsme to ale hovada! Jak jednoduché je natočit pobuřující "dokument" stačí k tomu inteligentní chlápek, který se ptá na pár dobře položených otázek lidí kteří o daném tématu vůbec ale vůbec nic nevědí zbytek zařídí střihač ve studiu já neříkám že by v mnoha ohledech neměl pravdu ale sám moc dobře ví, že je to fraška stejně jako pojem náboženství sám o sobě. Jsem věřící člověk ale už hodně dlouhou dobu rozlišuji mezi Bohem a náboženstvím, protože náboženství Boha ničí a znesvěcuje a je naprosto jedno o jaké konkretní náboženství jde, protože všechny jsou ve své podstatě naprosto stejná a jak by taky ne když pocházejí od člověka. Billy za tu nádhernou frašku to máš za čtyři :)
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
jak jinak než jen degredace člověka na úrovni vysmáté žabky na klíček..
gauchingman
gauchingman
273 bodů
3
Myslím, že Bůh je jedna věc a církev (resp. pámbíčkáři) zase věc druhá, rozuměj diametrálně odlišná... V tomto filmu si tvůrci dělají od začátku do konce legraci z pámbíčkářů, a dobře jim tak (těm druhým), jenže co s tím? Dokoukal jsem to, ani nevím proč, možná kvůli jednomu svému "krvelačnému" já, i když jsem věděl, že od toho nejde vlastně nic očekávat.