Dračí doupě 2

43%
Dračí doupě 2
Dračí doupě 2

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje zlověstný plán pomsty proti Izmerskému království. Berek, vyznamenaný bojovník, a Melora, nezkušená kouzelnice se vydávají do bitvy proti Damodarově obrovské armádě strašlivých nestvůr, létajících harpií a ledových draků, která má splnit kletbu a připravit je o kouzelné žezlo. Berek a Melora vytvoří vlastní armádu, aby se jim podařilo kletbu zlomit




saboter
saboter
3 564 bodů
6
Slušně vás film zabavý a fakt že film měl větší rozpoče je znát a efekty jsou proto daleko lepší stejně příběh je vcelku chytlavý chytnou vás i postavy a temnější příběh ale jde o lechký nadprůměr nic zas tak velkého nečekejte.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4
Tak je to asi o něco málo méně blbé než jednička, ale vcelku to drží její standard. O něco málo lepší efekty, o něco málo přijatelnější herecké výkony a pár lepších nápadů, ale tím to vcelku hasne. Několik ucházejících obrázků s jinak příšerně udělanými draky. Pokud bychom se rozhodli to brát skutečně jako moderně pojatou pohádku, tak to asi bude jen prostě horší pohádka, ale pokud to zařadíme do žánru fantasy (což rozhodně není to samé), kam se samozřejmě hra Dračí doupě řadí, tak to je prostě příšerné. Snad každý, komu je fantasy žánr blízký, byl alespoň částečně odkojen touto hrou (další část bývá zpravidla četba Tolkiena) a při pohledu na toto pojetí světa jmenované hry se mu musí chtít vraždit. Je to prostě hrůza a totální nepochopení, jinak to říct nejde.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
6
Je to jak sledovat Diablo ve filmu. Příběhově a co se týče zpracování to je fajnové, ale prostě tomu něco chybí

Dodatečné informace

Původní název:
Calabozos y Dragrones 2 (více)
  • NSR Dračí doupě 2
  • NSR Calabozos y Dragrones 2
  • NSR Donjons & dragons - La puissance suprême
  • NSR Dungeons & Dragons 2: The Elemental Might
  • NSR Dungeons & Dragons - Die Macht der Elemente
  • NSR Dungeons & Dragons: The Sequel
  • NSR Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God
  • NSR Magoi kai drakontes 2: I arhegoni dynami
Země původu:
NSR, Německo, Velká Británie, USA, Litva
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dračí doupě 2