Barbar

58%
Barbar
Plakát traileru

Na území Skandinávie v 11. století zorganizuje muž přezdívaný One-eye kvůli dávnému zranění v obličeji proti svým věznitelům bouřlivé povstání. One-Eye spojí své síly s Eirikem a dalšími křesťanskými fanatiky, kteří chtějí šířit Boží slovo násilím. One-eye a jeho spolubojovníci míří do Jeruzaléma a během cesty se musí vypořádat s potyčkami posádky a útoky z pobřeží. Náročná cesta je však pouhou předzvěstí ještě větší brutality...

 




xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
I přes ty nádherné obrazy jsem se do audiovizuálního rauše nedostal. Na to mi to přišlo moc očividné, moc samo se nabízející. Nic mě nepřekvapilo, v ničem mi nepřišlo, že by Refn vybral jinou než tu nejefektivnější, ale také nejočividnější cestu. Vzhledem k tomu, že vím, čeho je schopný, mi to rozhodně nestačí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Hypnotický snový road trip. Refn zase kouzlí se záběry, Mikkelsen jako One-eye je dábelský, ale co z toho, když ten děj byl zase tak nezáživný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0.5
Nuda, nuda, nuda. Lokace byli pěkné, to jo, ale celek filmu stojí za prd. Jedno plus za scénku rozbití hlavy kamenem a vyvrhnutí člověka.

Dodatečné informace

Původní název:
Valhalla Rising (více)
  • Dánsko Barbar
  • Dánsko Valhalla Rising
Země původu:
Dánsko, Velká Británie
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
5,64 mil. USD
Tržby:
0,03 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Barbar je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch