Max Payne

49%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Herní adaptace většinou končí jako řádná srajda a podobné je to i v tomto případě. Moore zde sice vykouzlil pár (přesně 2) slušných scén a celková stylizace filmu se mi líbila. To je,ale tak vše co bych hodnotil kladně. Jakožto fanda hry jsem totiž silně zklamaný z dějové linky,která svou stupiditou podkopla nohy každému sebelepšímu nápadu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Hloupé, nudné, dlouhé (100 minut je na tohle moc). Naprosto bez nápadu. Payne má možná dobrou atmosféru, ale stupidní děj bez jakéhokoliv nového nápadu nebo náznaku originality a neuvěřitelně pitomí herci (až na Wahlberga, který se konečně našel) film kazí, kde jen můžou. Příběh je bez akce (nebo čehokoli) a pořád tam mluví postavy, které se nikdo ani neobtěžuje představit. Hitmana, který má podobné problémy, obhajuju, ale tohle je vážně ostuda. Film, který má jediný účel - ukrást vám 100 minut vašeho života. Nedopřejte mu to. John Moore dokonale promarnil, z čeho mohlo být něco víc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další zmrvená herní adaptace. Přitom tahle měla všechny předpoklady uspět. Hra byla našlapanou akční střílečkou, z filmu se ovšem stala pouze hodně nudná detektivka. Závěrečná půlhoďka + závěrečné titulky :) mnohé zachraňují, ale na víc než 40% to stejně nestačí..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Jako krimi dobré. Jakmile se do filmu začal plést Sci-Fi žánr, okamžitě zkazil dojem z ''kriminálky''. Opět někdo nevěděl jakého žánru se držet i když jde o zfilmovanou počítačovou hru (kterou jsem mimochodem nehrál). Slabší kousek. Film měl na víc, ale nedokázal to.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
Horší nápad ako prerobiť hernú noir detektívku do gotického fantasy som ešte nevidel...
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Další adaptační prohra a smutná vizitka pro jednoho z nejsympatičtějších herních hrdinů nedávné minulosti. Je paradoxní, že pár statických obrázků v samotné hře působí výrazně filmověji než film samotný. Nemluvě o dynamice a překvapeních, které v celovečerní stopáži nahrazuje čirá prázdnota a obyvklé scenáristické kličky, plynoucí jen ze znalosti základní premisy a ničeho navíc (je to o zlomeném chlapíkovi, který se tváří drsně a občas zpomaleně střílí). Děj prakticky neexistuje a zjevuje se nahodile jako ekvivalent slepence podivných náhod a "ikonických" postav, které se na scéně objevují, jak se jim zlíbí (a JE to proti vší logice). Wahlberg to snesl se vztyčenou hlavou, vše ostatní je jen onanie nad prázdnou nádobou. A první přestřelka po více než hodině... tomu už se v novém domnělém světě Maxe Paynea lze jenom smát.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Tak tohle je pro mne velké zklamání. Po vizuální stránce je to působivé, Mark Wahlberg se do té role hodil, ale přišel mi docela měkej, možná kdyby si nechal na tváři strniště působil by více drsně, ale roli zvládl, ale proč je zde proboha tak málo akce a tzv. zpomalovaček, které pro roli byli typické, za celý film jsem viděl snad dvě a akce bylo taktéž po skromnu, to snad tvůrci nikdy hru neviděli? A co ta Mona Sax ? Ta byla ve filmu snad ten nejotravnější element a skoro zde nehrála žádnou významnou roli a byla zde spíše na obtíž, taktéž Lupin v podání Amaury Nolasco, kterej jen drsně koukal a nakonec to schytal tak, že byl úplně zbytečnej. Finále bylo nijaké, ničeho jsem se nedočkal. Ty dvě hvězdy jsou jen za to málo akce a za tu vizuální podobu. Největši zklamání, které jsem viděl a jeden z nejhorších filmů podle PC hry, dá se říct, že je to na úrovni Uwe Bolla.
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Tak tohle teda hrubě nevyšlo. Herní adaptace kultovní hry dopadla nejhůř jak mohla. John Moore neumí a umět nebude, Wahlberg se do role Maxe vůbec nehodí a sexy Olga umře asi v 15 minutě filmu no a co nám zbude? Hodina a třičtvrtě nudy bez jakékoliv akce, atmosféry a dalších faktorů, které by měl takový snímek mít. Po traileru jsem byl celkem natěšenej a doufal jsem, že z toho vyleze aspoň lepších 60% m ale ona ne, alespoň, že ten vizuál za něco stál.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Docela "sprasený" film na motivy legendární hry. Do té doby, kdy to byl čistě akční film bych to asi normálně rozdýchal, ale ty nadpřirozený bytosti na mě byly už moc. Nemám moc dobrý pocit, že John Moore režíruje další Smrtonosnou past.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Příšerná škoda. Mohl to bejt skvělej film ale je z toho podprůměrnej akční blábol. Jediné co mě potěšilo byla Mila. Ve všech filmech je hrozně sexy.