Kurýr 3

57%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Do třetice všeho dobrého. Bohužel, mele se už pouze z vody. Opět je centrem dění žena a opět náš hrdina dělá všechno proto, aby ji ochránil. Delší stopáž, pomalejší tempo, ale jinak stále dobré akční scény jako u předešlých snímků. Jason Statham představil Franka Martina v plné parádě jak bylo očekáváno, jen ta celková atmosféra už není taková hutná. Ale i tak se stále jedná o skvělý popkornový akční snímek splňující svůj účel. Pobavit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Statham hláškuje, mlátí lidi ne po dvou, ale zase rovnou po deseti a ještě u toho zvládne dělat striptýz. Navíc se prohání na kole líp než Tony Hawk na skejtu a celkově mi jeho dovednosti přišly o třídu lepší než ty od McGyvera :) Boužel si vybral špatný film - respektive film si vybral špatného režiséra, který ho proměnil ve směsku nudné podívané a nepřehledné akce (jak už tady kdosi napsal). 4.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Kdo viděl jedničku a dvojku bude těžko překvapenej stylem trojky, která je znovu vylouhovaný sáček čaje skládající se z vysokooktanového benzinu, muskulatury Jasona Stathama a jakéhosi ekologického kartelu s T-Bonem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Opět starý známy a neohrožený Statham, až už je to trapné. Tento film nějak polevil.
  • tempo
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Absolutní blbost. U Kurýra si cením hlavně toho, že pokaždé přijde s jiným dějem, nebo něčím zajímavým, co nebylo v ostatních dílech. Zde to ale přešlo trochu meze. Film se někdy místy až moc táhne a ani skvělý Statham to nemůže zachránit. Akční scény někdy nápadité a někdy až zbytečně komické.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Na co je takovému filmu Cory Yuen v pozici choreografa, když tomu Megaton neumí vtisknout pořádek tak, aby z toho divák aspoň něco měl. Po půl hodině jsem se strašně těšil na nějaký akční záběr delší půl vteřiny, abych aspoň odtušil, co se to tam zhruba děje. Ještě dementnější (o dost, proboha... Besson navíc neumí napsat dobře jednu jedinou postavu, snad jen Knepperův záporák stojí za zmínku), nepřehlednější, zmatenější a "over-the-top" přetaženější než dvojka (!). Zastavte to, dokud je čas nebo to vraťte zpátky na zem. Jason bez létajících aut mi byl vždycky sympatičtější než SuperJason.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
5.5
Ani mě to tak nepřekvapilo. V jistých úhlech lepší než trojka... příběh trojky byl více uvěřitelný. Trochu ucamrané a závisející na ruské věci, kde se krom toho do filmu pletli ještě Francouzy a Američani. Trojka mě extrémě nepřekvapila, ale trochu lepší než dvojka.
siginho
siginho
649 bodů
0
Větší ptákovinu jsem asi neviděl. To už jsou lepší Žabovřesky Dej nulový, logika žádná ..
hofmi
hofmi
532 bodů
no, byly lepší díly ale Stathamovská osobnost se nezapře
kapi128
318 bodů
6
Asi nejslabší z dílu,ale jinak koukat určitě na to šlo.