Zatímco jsi spal

66%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jeden z mých nejoblíbenějších romantických filmů,který mám rád už dlouhá léta. Vždyť tento snímek už má více než dvacet let a stále se mi neokoukal. Sandra je v tomhle filmu k sežrání a mezi ní Billem Pullmanem je neuvěřitelná chemie. Příjemné,romantické a zábavné. Těmito třemi slovy se dá nejlépe vystihnout tento film.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Velice jednoduchý předvánoční příběh s romantickou atmosférou se Sandrou Bullock v hlavní roli. Klasická šablona typická pro romantické příběhy je však tentokrát kupodivu vynechána. Očekávaná svatba na samém konci vyprávění sice je, ale je tu také jedno velké ALE. Příběh příjemně ubíhá ve své roztomilosti kombinací pocitů dobré romance a úsměvnými situacemi Určitá odvětví ve vývoji děje může být pro někoho předvídatelná, ale filmový zážitek to nijak nekazí. Jedná se tedy o snímek skutečně pro všechny věkové kategorie. A dá se říci, že hlavně divačky si během sledování příjemně odpočinou.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Průměrná romantická komedie s krásnou Sandrou Bullock.
bidlobox
3 802 bodů
7
Romantika, tiká tiká...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Romantická komedie a docela pěkná se Sandrou Bullock,taky hezkou.Romanťáky moc nemusím,ale tento film je pěkný.Docela se povedl.Na jedno skouknutí dobré.Třeba na deštivý víkend.Sandra Bullock je zde dobrá a ostatní herci také.Dávám tak průměr,60 procent.
Evah
Evah
2 128 bodů
9
Sandra Bullock se zamiluje do muže, kterého potkává a ten o ní vůbec neví, shodou okolností a pár nedorozumění se muž dostane do kómatu a všichni si myslí že Sandra je jeho snoubenka, je to super romantický film, u kterého se budete cítit dobře, takový ten film co perfektně pasuje do vánočního období
  • oddechovka, vánoční film
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Další povedená romance.
Peter12
Peter12
810 bodů
6
Žánrová oddychovka, ktorá je predvídateľná ale zároveň z dobre rozvinutým dejom, ktorý sa líši od iných romantik. Z vynikajúcou S.Bullock, ktorá v tomto filme zažiarila a dobre jej sekundoval B.Pullman. P.Gallagher tu bol nezaujímavý a podla mňa aj zbytočný, viem si film predstaviť aj bez neho. Ale podla mňa to najlepšie zahral M.Rispoli, ten ma po celí film bavil. TY SI SKÚŠAŠ MOJE TOPÁNKY? NIE PADOL SOM A NOHA MI SKĹZLA DO TOPANKY. A tých hlodov s nim je viac. Ten záver je strašné klišé, preto len 60%.
radkav
143 bodů
Příjemná romantická komedie, kde je od každého trochu. Po Síti můj druhý nejoblíbenější film se Sandrou Bullock.
Tamule
106 bodů
10
Kouzelná pohádka, krásné obsazení, člověk se nerad vrací do reality po shlédnutí takové fantasie.