Zabij, nebo budeš zabit

61%
Zabij, nebo budeš zabit
Zabij, nebo budeš zabit
Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost si svůj život zpět vybojovat. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm a bohatý televizní magnát Ian chce navíc tuhle drsnou vybíjenou zprostředkovat celému světu pomocí internetu. Co ale netuší je to, že jeden z aktérů jeho plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... Steve Austin, Nathan Jones a Vinnie Jones - to jsou lákadla na tuto explozivní a ultimátní akční podívanou z produkce wrestlingové federace WWE.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Další snímek s populárním námětem o reálných bitkách, které jsou za účelem zisku přenášeny v tomto případě přes internet. A kdo jsou bojovníci? Kdo jiný než vězni odsouzení na smrt. Tohle tu už bylo mnohokrát a jak už dnes víme, tak se to ještě objevilo i po natočení tohoto snímku. Např. ´Rallye smrti´ odehrávající se přímo ve věznici. V tomto příběhu jde o ostrov, kde jsou vězni vysazováni a jak už to obvykle bývá, přežít může jenom jeden. Co dodat? Okopírovaný japonský ´Battle Royale´, jen se změnou bojovníků? Je ale velice těžké posoudit, o kom přesně příběh vypráví. O lidech uvádějící onu show, anebo o trestancích? Je to takové půl na půl. O jistý děj tu sice snaha je, ale celkově vzato, jsou tu okolnosti zcela zbytečné. Třeba postava přítelkyně Jacka Conrada (Steve Austin) Sarah (Madeleine West), která z dějem nijak nepohne. Jen celou akci na internetu sleduje se slzami v očích a to je všechno. Každopádně se jedná o akční zábavný film, u kterého sice nemá cenu přemýšlet, ale za shlédnutí stojí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobrá akční podívaná. Akce se drží v mezích, nic přehnaného a proto je možná tento film trochu poslabší, ale vyniká ve svižnějším tempu. Vcelku ucházející film.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Wrestleři si udělali radost a natočili si film. Film je opravdu debilní tak jako wrestling celej o tom žádná, ale já se v některých momentech bavil. Nápad natočit film o reality show už sice není tak originální, ale zde bych přemejšlel o tom, že ano. Režie, akce, kamera jsou zvládnuté dobře, herci nic moc, dobrej soundtrack. Škoda druhé půlky, která se tvůrcům trošku rozsypala pod rukama tak jako těm ve filmu, kdyby jeli v duchu první půle kdy opravdu šlo o film o reality show tak by film dopadl podstatně lépe, ale to ne. Museli do toho nacpat typická klišé jako amerikán to musí vyhrát, otravná dávka moralizování a pitomejch keců, které film neskutečně stáhli dolů což je škoda.

Dodatečné informace

Původní název:
Condemned, The (více)
  • USA Zabij, nebo budeš zabit
  • USA Condemned, The
  • USA Die Todeskandidaten
  • USA La isla de los condenados
  • USA La isla de los Condenados
  • USA Los condenados
  • USA Os Condenados
  • USA Osudjeni
  • USA O teleftaios epizon
  • USA The condemned - L'isola della morte
  • USA Zabi, lebo budeš zabitý
Země původu:
USA
Tržby:
8,64 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zabij, nebo budeš zabit


Powered byJustWatch