Slečna Marplová: Sittafordská záhada (2/4)

68%
Slečna Marplová: Sittafordská záhada (2/4)
Slečna Marplová: Sittafordská záhada (2/4)
Slečna Marplová jede navštívit svého synovce Raymonda Westa a náhodou se setkává s Clivem Trevelyanem, majitelem panství Sittaford house, který stojí v sousedství domku Lower Brook Cottage, kam míří slečna Marplová. Protože počasí neumožňuje, aby se její synovec mohl vrátit domů, uchyluje se slečna Marplová do domu sira Trevelyana. Setkává se zde s bývalou přítelkyní svého synovce Emily Trefusisovou, kterou doprovází Charles Burnaby, mladík, který chce s panem Trevelyanem uskutečnit rozhovor pro noviny. Jenže pan Trevelyan, který odjel do hotelu Tree Crowns, je nalezen mrtev.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Opět skvělá zápletka a geniální rozuzlení. Tentokrát jsem byl opět mimo a vraha jsem neuhodl. Rukopis Agathy Christie je prostě jedinečný a je třeba ho dávkovat pomalu. I dobrého se člověk přejí a tak si dám zase od jejich detektivek chvíli pauzu, abych si užil ty další o to více.
Fingon
16 886 bodů
8
Po dlouhé době jeden díl slečny Marplové, který se mi líbil, ale nejjvětší zásluhu na tom má překvapivě (no, možná ne překvapivě, je to to nejlepší na celém filmu) kamera. Jé, to jsem si zamlsal... Jinak zbytek je dost o ničem.

Dodatečné informace

Původní název:
Miss Marple: The Sittaford Mystery (více)
  • Slečna Marplová: Sittafordská záhada (2/4)
  • Velká Británie Miss Marple: The Sittaford Mystery
  • Velká Británie Agatha Christie - Marple: The Sittaford Mystery
  • Velká Británie Miss Marple - Le mystère de Sittaford
  • Velká Británie O Mistério de Sittaford
  • Velká Británie Slečna Marpleová: Sittafordská záhada
  • Velká Británie Slečna Marplová: Sittafordská záhada
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění