Catwoman

36%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Je to děsná kokotina,která je sledovatelná jen díky Halley Berry v latexu. Věřím,že pohled na ní v tomto snímku je mokrým snem spousty filmových fandů. Scénář je obrovský průser,kterému nepomohli ani průměrní herci,kteří se zde také příliš nepředvedli.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Od filmu jsem čekal úplný propadák a zklamání, takže mě mohl jen mile překvapit. A to se docela i stalo. Catwoman se snaží být originální a jiná,, což se povedlo možná až moc, takže celkový výsledek mi přišel trochu chaotický. Nicméně rozhodně jsem se nenudil (i když začátek byl trochu pomalý). Znám horší filmy.
Fingon
16 886 bodů
8
Catwoman. Catwoman. Hm, hm. Dostala Zlatou malinu, což je hodnocení udělované většinou po právu (teď si vzpomínám třeba na Pinocchia. Pitof na mně udělal velký dojem Vidocqem, takže jeho latexový opus mě nemohl minout. Nejdřív jsem si říkal: wow, jaká to dynamická kamera, super! Po chvíli se kamera uklidnila a na dveře mého pokoje začala škrábat nuda. To vydrželo asi do dvacáté minuty, přesněji do momentu, kdy se z puťky stala Catwoman. Ještě do té chvíle jsem si říkal, že tenhle film je zatracovaný po právu. Jenže není. Od proměny až do konce už je to velmi zábavná jízda a musím říct, že se mi tento film MOC LÍBIL. Tak a je to venku...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Ale jo, bál jsem se že to bude až taková trapárna a jde to. Efekty jsou sice místama "umělé" ale jsou vcelku dobré a jde i o zábavný film.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Vylezla by tvoje žena na střechu, aby zachránila kočku? Proč ne. Kdyby ta kočka nesla pizzu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Pitofova režie celkem ujde, ale když má po ruce nulový příběh s přímo otřesným scénářem, kde co věta to perla tak stím nenadělá nic. Příběh je předvídatelnej a nehorázně tupej. Halle Berry není moc dobrá herečka a tím, že je pěká a v tom svém kočičím oblečku je krutě sexy nemá šanci utáhnout celej film a Sharon Stone, která je v roli záporačky sice dobrá a tyhle role jí jdou nejlépe, ale zde Halle Berry moc nepomohla a Benjamin Bratt mě vůbec nebaví a je úplně zbytečnej. Tenhle film drží od od odpadu opravdu jen dvě sexy krásky Halle Berry a Sharon Stone. A když ne tak možná ta choreogragfie akčních scén je celkem ucházející. Jinak je to utrpení.
kedl
kedl
6 380 bodů
3
Jediné na co se dá dívat je Berry v latexu.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
3
Chcete vidět film bez logiky s krásnou Halley Berry v latexu? Tenhle film je pro vás. Cat woman má jiný příběh a tenhle upravený film tak možná potopil do hlubin. Příběh je nudný, nelogický a snaží se vypadat hrozně realisticky. Opravdu film nedoporučuji, je to blbost.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7
Přemýšlel jsem, proč má tento film tak strašlivá hodnocení a reakce. A myslím, že je to proto, že je o ženách. Žena jako hrdinka, žena jako zločinec, žena jako průvodce, žena jako kamarádka a "položena" jako komická figurka. A muži? Ti jsou zde jen jako křoví a to včetně pana hezkého. Ze všech recenzí, co jsem si přečetl, čišel tento motiv daleko kupředu jako zápach dobře uleželého sýra z ponožek, jenž vás praští do čela, jakmile otevřete tu prokletou skříňku. A přitom porovnám-li zápletku a děj s jinými superhrdinskými filmy, nelze nevidět jasnou podobnost. A to v dobrém i ve zlém. Je zajímavé, že ve stejné době jako Catwoman vyšel první Spiderman Tobeyho Maguiera a rozdíl v hodnocení těchto filmů je až absurdně extrémní. Přitom filmy jsou podle mě naprosto srovnatelné s tím rozdílem, že Catwoman si na nic nehraje. V čem je ženská natřená krémem horší než hodný vědec, co se nadýchá plynem? V čem je ufňukaný Spiderman lepší než krásná....kočka? V oblibě samotného komiksu? Ale to je dost irelevantní. Je to v množství testosteronu, samozřejmě u kritiků. Nevím, zda mám nějaký testosteronový deficit ega, nebo zda umím mít nadhled, ale mně se Catwoman líbila. Je to oddychovka, u které jsem nemusel ani jednou sáhnout po ovladači. Co chtít víc?
roque
roque
2 923 bodů
7
Tent ofilm rozhodně nepatří mezi excelentní díla, ale koukat se na něj dát. Má docela akce, příběh, i když občas se vyskytnou místa, kde je to podle mě dost přehnané. To její neustálé skákání, lezení po zdi. Ale no budiž.
  • Halle Berry
  • sexy Benjamin Bratt
  • dobré triky
  • přehané scény