Smím prosit?

62%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
originál jsem sice neviděl, jen tento remake, ale moc se mi líbil. Je to takový prototyp milého vánočního filmu, který sice diváka dráždí, ale přitom to není žádná erotická záležitost. Hlavní dvojice Gere a Lopez nabízí pěknou vzájemnou chemii. Musím říct, že tento film můžu, vkusná zábava pro dospělé.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Co k tomu dodat, naprosto dokonalé. Richard i Lopez předvádí něco úžasného a naprosto kouzelně vystihli jejich tanec, u kterého se nejednou zatají dech. Dále je třeba zmínit i chytlavý soundtrack, minimálně píseň Book Of Love je fakt nádherná. Čím ale film vyniká nejvíce, je ona hravost a příjemná dětinskost, jakým prezentují lásku k tanci a člověk má ihned potřebu zajít do kurzu, či mu to zpříjemní cestu do tanečních. (Jako mě).
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Dospělácké romantické drama s lehkou komedii, která tomu dodává šmrnc a trošku odlehčení. Herci jsou zkušení takže je jasný že jim to jde a budete jim věřit každé slovo. Jen né každému tento styl filmu vyhovuje a bude se bavit, ale podle mě neurazí nikoho.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Krásný, tak trochu jinak udělaný, romantický film s největším romantikem v hereckém světě....
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Nechci házet do jednoho pytle ty, co se jim tento film líbil, ale podle mě je to film pro lidi 70 let a víc co neví roupama co dělat.... 40%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Richard Gere je opět za elegána, který tentokrát navíc ještě tančí, a to příležitostně dokonce s Jennifer Lopez. Snaží se tak uniknout stereotypu, do něhož jeho život upadl, aniž by tím zatěžoval milovanou manželku Susan Sarandon. Scéna, kdy pak manželce přinese do práce květinu a vyzve ji k tanci, patří bezesporu k nejsladkobolnějším romanťárnám filmového plátna, leč trochu mě v této souvislosti znervózňoval ten podivně napjatý a nenaplněný vztah s půvabnou učitelkou tance. Tak jako, co to mezi nimi vlastně bylo? Jo a nepřekonatelný byl v tomhle filmu Stanley Tucci s černou parukou ("Fotbal je pruda!":-))
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7
Tak tady to nebylo nic moc.