Chvění 2: Vrátili se zpět!

63%
Chvění 2: Vrátili se zpět!
Chvění 2: Vrátili se zpět!

Červy sú späť a dokonca majú v talóne zopár nových a nečakaných trikov, aby priviedli dvoch superhrdinov Burta a Earla na pokraj zúfalstva. Tí opäť začali neúprosný boj proti kreatúram a s kopou srandy pošlú tieto hrozné príšery tam, kam patria. Do horúcich pekiel...




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Muselo uplynout dlouhých šest let, aby došlo k návratu k hororové zábavě s ohromnými červy. Tvůrci se chytli stejné struktury námětu a pustili se do dalšího dějového odvětví. Opět tu máme partu čtyř lidí poskládané z tří mužů a jedné ženy snažící se s červy udělat jednou provždy krátký proces. Z poloviny tedy nastala obměna, ze které snad nejvíc zamrzí absence Kevina Bacona. Alespoň Fred Ward a Michael Gross zůstali. Jako u každého volného pokračování má i tento počin smůlu v tom, že už divák ví co očekávat a tak zcela přirozeně přichází dojem, že už zábava přeci jen není tak honosná. Tvůrci jakoby to věděli, čímž rozhodli, že se ve vývoji červů zajde zase o něco dál. Někdo to pojme dobře jako originalitu, někdo to pojme špatně jako marnou tvůrčí snahu. Zábava je taková jaká je a rozhodně nijak v ničem neulpívá. Opět spousta hlášek a daných skutků, které ničím nevybočují od dané šablony. Snímek stále pobaví a stále umí diváka přivést na jiné myšlenky. A hlavně, stejně jako minule, o žádný děsuplný horor rozhodně nejde.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Jednička super, dvojka dostačující. Chcete-li přepnout do módu minimální mozkové námahy a zamlouvá-li se vám béčková sci-fi plná hnusných podzemních příšer, nadhledu a Michaela Grosse, neboli nejpovedenější variace na Tacklebarryho, tohle je ten pravý film. Hloupý scénář plný klišé už zkrátka musíme brát za samozřejmost..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
V jádru dobré pokračování s nějakým tím vtipem ale co ti chodící a běhající červi? Nemohl jsem si na tuto změnu zvyknout. Dobře tuto změnu okomentovali ve filmu, jako že jde o prastarý druh. Zvláštní.

Dodatečné informace

Původní název:
Chvění 2: Vrátili se zpět! (více)
  • USA Chvění 2: Vrátili se zpět!
  • USA Die Rückkehr der Raketenwürmer
  • USA Mönkijät
  • USA Palpitações 2
  • USA Príšery 2: Nečakaný šok
  • USA Temblores 2: La respuesta
  • USA Tremors 2: Aftershocks
  • USA Tremors II
  • USA Tremors II: Aftershocks
  • USA Tremors II - Les dents de la terre
Země původu:
USA
Rozpočet:
4 mil. USD
Čeština:
Chvění 2: Vrátili se zpět! je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Chvění 2: Vrátili se zpět!


Powered byJustWatch