Šampióni

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Klasický sportovní rodinný snímek ve kterém se hlavní postava (obvykle nějaký hříšník) musí ujmout týmu outsiderů a udělat z nich mistry. Normálně bych nad takovým snímek mávl rukou,ale zde se v hlavní roli objevil můj oblíbenec Emilio Estevez a to je pak o něčem úplně jiném. Šampioni jsou zábavní a užijí si je i dospělí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
7
Takový obyčejný rodinný sportovní snímek o partě výrostků, ze kterých udělá v soudních procesech nikdy neprohrávající právník úspěšný tým, ke kterým se dostal vlivem trestu veřejných prací za řízení vozidla v opilosti. Inu, americký sen asi opravdu existuje. Použita je známá šablona, která už bohužel vynáší do popředí ohromnou dějovou předvídavost. Děti prostě hrají hokej, nejde jim to a doslova ztratili víru sami v sobě. Ale to by nebylo, aby nakonec bylo. Překonají veškeré překážky a nástrahy a světe div se. Jako úsměvný odpočinkový film pro celou rodinu snímek však nijak nestárne a i po tolika letech má stále co nabídnout.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Komediálně-sportovní a na rodinu zaměřený snímek z mého dětství se celkem povedl.Dávám mu tedy 60 procent.Je to film z mého dětství a já si jej zase někdy z nostalgie pustím.Je tedy můj oblíbený rodinný film.