Pevnost Boyard

69%
Pevnost Boyard
Plakát traileru

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu… Britská gameshow.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Už jako malý capart jsem tento pořad sledoval. Bylo to vždy pořádně napínavé a plné originálních postav. Nejvíce mi snad v hlavě utkvěli postavy Kebule a Klíčníka. Seriál se za ta léta dočkal mnohých předělávek,ale koncept pořadu zůstal zachován a to je hlavní.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Jako malý kluk jsem sledoval Boyard a hltal jsem každý úkol. Na dlouhá léta jsem tuto soutěž úplně vynechal a účast Čechů to opět oživila. I když Otec "Fura" v podání Jana Rosáka je trošku.. no není to ten pravý Otec Fura, jak si ho pomatuji ( děsivý s chrapalvým hlasem ).
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Další ze "seriálů", které jsem kdysi pravidelně sledoval. Asi nejlepší reality show. Žádné hloupé problémy rádoby zpěváků, ani sledování ponorky ve vile. Tady šlo o adrenalin a byla to zábava. I když dnes už by to ztratilo lesk, mělo to svoje kouzlo a já bych se na pár epizod kouknul bez váhání i dneska.

Dodatečné informace

Původní název:
Les clés de Fort Boyard (více)
  • Francie Pevnost Boyard
  • Francie Les clés de Fort Boyard
  • Francie Fort Boyard
  • Francie Klíče od pevnosti Boyard
  • Francie Pevnosť Boyard
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné