Zabitá neděle

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Snímek je zajímavý hlavně tím, že byl trezorový a není se čemu divit. Na šedesátá léta dosti odvážný, erotický a náčelník policie, který jen pije a zevluje se mohl jen těžko tehdejší vládnoucí garnituře líbit :) Jinak příběh je naprosto obyčejná a rozervaný, jako náčelník sám. Přesto je to zajímavý film.
avenis
avenis
7 963 bodů
4
Opravdu nemám v oblibě filmy tzv. nové vlny. Obrazy plné symboliky, nesympatičtí lidé a jejich nelogická chování. Ivan Palúch už měl za sebou Marketu Lazarovou a před sebou prince Bajaju. Do všeho tříská, odhazuje sirky a chová se jako hovado. S výjimkou chování k malé Ingrid. To by se dnes s úspěchem dalo klasifikovat jako závadné, lehce pedofilní. A chlap pořád kouká pánubohu do oken pes vytrvale hrabe... (1.11.2021)
kawa
3 388 bodů
3
Nulový námět o věčně ožralém důstojníkovi socialistické armády, který prakticky nic nedělá, nulový scénář, pochybné obsazení, kdy hlavní představitelé jsou dabováni. Není divu, že tento film byl jediným režisérčiným počinem. Jediná kdo trochu něco hraje je Míla Mslíková. Strašná kamera, stršná hudba, strašná režie = příšerný film.