Pohádky na dobrou noc

63%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Sice jedna z těch méně vtipných Sandlerovek, ale pořád koukatelná. Ale co v takovém filmu dělal Guy Pearce? 5.5/10
Riverdon
Riverdon
7 385 bodů
1
Sandlera jsem skousnul v jakémkoli filmu, ale asi už opravdu nejsem malé dítě, protože tohle se nedalo dokoukat. Hovadina bez příběhu a fantasy výpravy natočeny tak nezajímavě, až to bolí. Chudáci herci okolo, kteří se upsali tomuto filmu, kde se vaří z vody a chudáci rodiče dětí, kteří musí v kině trpět. Litovat mohou peněz za lístky, kterých film vydělal už 218 mil. USD.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Na filmu je jasně rozpoznatelné pro koho je určen. A to pro děti. Jako komedie zde pár vtipných momnetů bylo, ale ne mnoho, jako rodinný film to ovšem ušlo. Ty scény při vyprávění pohádek byly dobře zvládnuté po trikové stránce, řekl bych, že se to dětem asi bude líbit, ale já jako dospělí jsem moc nadšen nebyl. Sandlera jsem prostě nikdy moc nemusel a nezdá se mi, že by byl nějakej extra skvělej komik, v Zohanovi byl ještě zkousatelnej, zde nikoliv. Potěšili snad jen vedlejší postavy a Courteney Cox, jinak film upadne do zapomění, a zařadí se mezi kupu hloupoučkých amerických rodinných filmů tohoto typu.
kedl
kedl
6 380 bodů
3
Naivní debilita, pro malé děti, která nemá ničím zaujmout a jede pouze v zajetých stereotypních kolejí. Sandler už není, ten vtipálek jako býval, prostě to z něho vyprchalo, jako u Edího Murphyo.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Přesně důvod, proč se nekoukám na Americké komedie víc jak jednou. Prostě na poprvý to nevypadá jako taková sračka a hraje tam Sendler, kterýho mám docela rád, tak jsem si řekl "Dám tomu 3* zas tak špatný to nebylo" jenže na podruhý už nemůžu přehlížet všechny ty sračky okolo a ten příšernej děj a trapný fóry, takže snižuju na 2*. Tohle je prostě nepovedená komedie nevím pro koho, dětem bych to rozhodně nepouštěl a pro větší to je nuda. Takhle dávám alespoň jednu * za toho Sandlera a druhou za Bulvu, nebo jak se ten divnej křeček jmenoval. Zbytek je dost o ničem.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Pokud hodnotím orig. znění, nejde to jinak než za 4* (70%). V případě CZ dab. = 2* (40%)
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Jak jinak než že solida nejde o nic velkého ale o celkem slušnou rodinou komedii
  • humor
  • Adam Sendler
  • příběh
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
JamesConnorGeek
823 bodů
8
Tenhle film není moc špatný a dokonce mě i bavil. Sice to nepřekoná "Zkus Me rozesmát", ale tenhle film jsem si jako fanoušek Sandlera užil. 80%
pavel-svoboda
56 bodů
7
Z mé strany to byla pěkná filmová oddychovka s některými vtipnými momenty. Nezapře to, že se jedná o americkou komedii s klasickým romantickým klišé a trapnými záporaky. Když se člověk přes toto všechno přenese a nehledá nějaké vysoké filmové dílo, tak se jako já celkem zabaví.