BloodRayne 2: Vykoupení

27%
BloodRayne 2: Vykoupení

Newton Piles je reportérem pro deník Chicago Chronicle a přicestoval do městečka Deliverance v Montaně, aby zachytil příběhy z Divokého západu. V poklidném městečku se zrovna dostavuje první transkontinentální železnice avšak spolu s ní do města přichází i nevítaný host, upír Billy the Kid. Billy chce ovládnout zemi a vytvořit zde nové upíří království. Billy tak se svou armádou upírů začne vyvražďovat město a shromažďovat děti, když do města přijíždí dhampírka Rayne, která vznikla nepřirozeným spojením člověka s upírem a která tak disponuje všemi upířími superschopnostmi, ale žádnou z jeho slabostí. Rayne už přes sto let bojuje s upíry a nyní se rozhodla pomoci bezmocným lidem městečka Deliverance a skoncovat s Billym. 




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
5
BloodRayne, neboli česky Krvavá Rayne podruhé a rovnou na divokém západě. Představitelku hlavní role Kristannu Loken vystřídala Natassia Malthe, která ji kupodivu zahrála naprosto stejně. Do dob 19.století v severoamerickém kontinentu zavítal kdejaký hororový žánr (Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera, Chvění 4: Začátek legendy, atd.) , tak nakonec, proč by se to vyhýbalo BloodRayne? Dle vyznění celého filmu si tvůrci vzali na paškál především spaghetti western a to jak scénicky či dějem, tak i soundtrackem. Na nízkorozpočtový videofilm by to i ušlo, ale nějak nejde na mysl, proč tam vlastně jsou ti upíři. Dějově nemají téměř žádnou váhu a vůbec celkově na westernový žánr působí značně rušivě. Tady se při psaní scénáře na soukolí dvou žánrových odlišností moc nekoukalo. Onen spaghetti western tu vyznívá daleko více a lépe, než ten hororový. Takže zcela stejně jako u předchozího snímku je BloodRayne II: Deliverance velice jednoduchý, tentokráte, spaghetti westernový horor, který nemusí být každému po chuti, ale jako obyčejná nenáročná filmová pohodovka zcela vystačí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Jako klasický western (tento žánr nevyhledávám) by to i šlo. Jako horor bez nápadu a atmosféry. Tato kombinace se vůbec nehodí k sobě. Hlavní hrdinka Natassia Malthe se tváří až moc sebevědomě a neohroženě až je to trapné. Jednou se kouknout a dost.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
4
Ďalšia lekcia lobotómie z pera slávneho Uwe Bolla. Dvojka mi prišla lepšia ako jednotka i navzdory tomu, že sa mi upíry, stredovek a western protivý. Na filmu je vidieť že sa Uwe snažil z projektu spraviť solídnu popcornovku, no nepodarilo sa mu to. Záporák strašný, úvodné titulky na zaplakanie a kamera miestami roztrasenejšia než môj dedo bez nutnej dávky cukru. Má to veľa problémov, no nájdu sa tu aj svetlé stránky ako ku príkladu dobrá akcia, lepšia produkcia, i keď ten rozdiel je skoro nepostrehnuteľný, posledná scéna s deťmi a lanom bola skvelá, a kňazov charakter bol nezabudnuteľný. Pri pokračovaní mi prišlo, že sa Boll viac zameral na typické cynické hláškovanie hlavných protagonistov, i keď to vyznieva často totálne cringe (ale to aj v hre a nikto to samozrejme nerieši). Nič výnimočného, Uwe to dokáže aj lepšie, ale stále ani nič, čo by si zaslúžilo byť v zozname najhorších filmov. Podpriemer...

Dodatečné informace

Původní název:
BloodRayne II: Deliverance (více)
  • Kanada BloodRayne 2: Vykoupení
  • Kanada BloodRayne II: Deliverance
  • Kanada BloodRayne 2
  • Kanada BloodRayne 2: Deliverance
Země původu:
Kanada, Německo
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
0,17 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
BloodRayne 2: Vykoupení je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce BloodRayne 2: Vykoupení


Powered byJustWatch