Let's Dance

61%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Něco tak šíleně hloupého člověk jen tak nevidí. Ale je jasné, že si tvůrci dělali srandu a scénář takhle vypadá záměrně... nebo ne? :) Hudba nicméně ok, mladí a krásní herci taky. Nový Hříšný tanec z toho nebude, ale pro cílovku kolem šestnácti je to ideální potravina.
kedl
kedl
6 380 bodů
4
40 % a to za Tatuma.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
První díl ze všech těch tanečních filmů byl asi nejlepší a dalo by se říci, že se na to dalo koukat. S dalšími "pokračováními" už je to horší. I přesto tento film boduje díky nádhernému Cahnning Tatum jako Tyler.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Channing Tatum to hold umí rozpálit na jevišti s půvabnou Jenna Dewan.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Krásná muzikálová romance.
mausis
mausis
370 bodů
7.5
Záměrně píšu komentář k prvnímu LD jako poslední.Byl to opravdu náročný víkend a bohužel musím objektivně říct, že první díl se nakonec povedl stejně nejvíc. Možná pro to propojení dvou zdánlivě neslučitelných světů a stylů, balet a street, rebelie a vzdělání, domov a ulice. Možná proto, že cesta obou hrdinů je složitá a v ději popsaná. Nejspíš i to, jak se učí jeden od druhého, jak jsou nejistí sami sebou v jiném prostředí.Objevování i zklamání a nakonec pochopení, že jeden bez druhého nejsou až tak úplní.A tanec, který prostě nezklame.Herecky dobře zvládnuté a celkově vlastně koukatelné.
  • scénář
  • obsazení
  • choreografie
Zuzka retard
Zuzka retard
45 bodů
8.5
Mě se to docela líbilo... :)