Zloděj životů

60%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Napínavý krimi thriller o hledání sériového vraha agentkou FBI, která případ řeší pomocí vypracování jeho psychologického profilu. A protože se jedná o krimi, sledujeme i počínání onoho zločince. Snímek se drží tématu a nikam neodbíhá. Vše se odehrává podle zavedeného schématu až do závěrečného střetnutí. Napínavá atmosféra je občas zmírněna, což není na škodu. Netlačí se tak na pilu a je to mnohem snesitelnější. Akční sekvence mají švih. Angelina Jolie dala do své role opět všechno, takže její výkon je zcela nezpochybnitelný, což je zárukou kvality. Téma již není nijak originální, ale to neznamená, že to musí být automaticky špatný snímek. Naopak. Jedná se o povedenou krimi, která svým napětím potěší každého příznivce dobré kriminálky.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Tuctový film, který z oné tuctovosti nevytáhne ani Angelina Jolie. Naprostý průměr ve všech ohledech.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi nejsem sám koho nahlodal ten slibný začátek a solidní obsazení. Vrah byl ale jasný už od prvního záběru, nějaké napětí se navíc vůbec nekonalo a třeba ten závěrečný fight už jsem odzíval s ovladačem v ruce. Ještěže Angie nezklamala a ukázala aspoň bradavku.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jolie to sekne. Solidní thriller u kterého jsem musel sedět, abych se za každou cenu dověděl jestli toho grázla chytí.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
4
Ethana Hawka aj Angelinu Jolie mám rád, ale v tomto filme boli ich herecké výkony katastrofálne amatérske.
mancika66
mancika66
1 132 bodů
9
Perfektné herecké obsadenie Angelina Jolie ako agentka FBI spolu s Ethanem Hawkem , ktorý hrá vraha čo kradne identitu . Nechýbalo napätie , takto má vyzerať dobrý Thriller .