Závist

47%
Závist
Závist
Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda.



Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2
Vzácný případ toho, kdy se sejde parta talentovaných lidí a natočí něco TAK špatného, že to až nechává rozum stát. U Levinsona jsem ochotný to pochopit, protože měl své slabší chvilky a to samé se dá říct prakticky o každém, kdo se na film podílel. Ale proč si proboha talentovaní komediální herci Stiller a Black, tohoto času zažívající své nejplodnější období, vybrali k natočení zrovna Závist?! Kvůli té jedné zábavné scéně s koněm, která vykrádá Starsky & Hutch? Kvůli Christopheru Walkenovi v roli santusáka?! A nebo jim skutečně "zmizík hovna" přišel tak zábavný? Já snad ani nechci znát odpověď...
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Film, který se může zdát na první dojem dosti extrémní, avšak při zamyšlení přijdu na to, že lidí, kteří se chovají jako pan Stiller, je na světě víc než těch ostatních. Takže myslím, že tento film by mě vidět úplně každý. Každý by měl pohlédnout do toho zrcadla a zjistit, zda vidí vlastní obraz. Já ho dnes neviděl a přiznám se, že se mi fest ulevilo. Ale už jsem přeci jen starší pán a nevím, co by mi zrcadlo ukázalo před takovými 20 lety.

Dodatečné informace

Původní název:
Envy (více)
  • Austrálie Závist
  • Austrálie Envy
  • Austrálie Je to na hovno
  • Austrálie Keď sa darí, tak sa darí
  • Austrálie Závisť
Země původu:
Austrálie, USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch