Prci, prci, prcičky 3: Svatba

70%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Pro mne je tento díl kvalitativně na stejné úrovní jako druhé pokračování. Tentokrát se příběh pošunul pořádně vpřed a mi se tak dostáváme na svatbu,která tak tvůrcům nabízí spousty prostoru pro nové šílené scény. Největším tahounem je dle očekávání Scott,který si získal celou tuhle sérii pro sebe. Prcičky jsou opět zábavnou podívanou (taneční souboj) a místy i vlastně docela nechutnou (scéna s lanýži). Výborná komedie.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
7
Třetí volné pokračování je krapet vyzrálejší co se týče charakterů postav, až na jednu výjimku. A tím je Steve Stifler, u kterého tvůrci přitlačili více na pilu a tak vypadá, jako by zešílel. Ne že by před tím byl jiný, ale tady jeho chování již přesahuje míru únosnosti a vcelku vážnému ději, opět s průraznou romantickou linkou, nemálo škodí a vyloženě působí jako pěst na oko. Jim a Michelle chystají svatbu a tak celý příběh je o předsvatebních událostech jako obvykle plných neřestí a sexuálních klišé. Sexuálního a bohužel i přímo fekálního humoru je tu opět více dost, ale stejně jako minule, opakovaný vtip už prostě není vtipem. Obzvlášť, když po uvedení prvního dílu této série inspiračně vzniklo nemálo podobných snímků. Příběh jednoduchý, skopičiny mladých ničím nepřekvapující, atmosféra pro mravokárce zásadně nevhodná. Inu, puberťáky pobaví určitě, ostatní asi s odstupem.
muzz
muzz
18 035 bodů
5
Zřejmě pokus Hollywoodu zjistit, co ještě snese evropský divák
Fingon
16 886 bodů
4
Tak tohle si prcičková série nezasloužila...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Trojku mám radši než dvojku, díky nezapomenutelným hláškám a skvěle odsýpajícímu tempu. Viděno dávno v televizi, ale už se mi to pomalu vykuřuje z hlavy a měnit na tom nic nehodlám, stejně jako nehodlám měnit to, že jsem do teď neviděl jedničku. Jsou věci, které nakoukat moc nepotřebuju.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
předem se omlouvám za formát komentáře CTRL C a CTRL V, ale tady prostě by jsem psal jedno a to stejné. Tohle je akorát puberťacká krávovina, která chce upoutat pozornost nadržených teenegerů, bohužel se to povedlo natolik že vzniklo milion pokračování a každej to zbožňuje, ale mě tyhle filmy nikdy nezaujaly. naprostá blbost a žádný díl mě nepřesvědčil o opaku, pořád furt jedno a to stejný.
alexik789
2 512 bodů
7.5
Třetí díl je pořád velká zábava. Stifler a parta jsou opravdu k popukání.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10