Hellraiser: Inferno

57%
Hellraiser: Inferno

Jednoho dne otevřel losangeleský policista Joseph věc, která znovu probudila ZLO. Otevřela se brána do ponuré dimenze, kde existuje jen bolest a strach z ní. Joseph už nebyl ve Městě andělů. Probudil se přímo v samotném PEKLE. Místě, odkud není úniku. Je jen jedna cesta jak přelstít tajemného Pinheada a jeho stvůry. Složit správně magickou kostku. Ten, kdo to nedokáže, propadne peklu navždy!




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Na první dva díly to nemá, ale je to lepší, než nepovedený třetí a čtvrtý díl. Nachýlil se rok 2000 a je to hodně znát na zpracování démonů, kteří jsou děsiví a nebudí úsměv na rtech. Dějově je to odklon od původních Hellraiserů, ale je to ještě stále slušný horor i pro slabší povahy. Příjemně mě překvapil závěr.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Zajímavá pointa, pěkné masky, ale cesta, kterou se k tomu vydáváme, je moc zdlouhavá. Přemýšlel jsem o třetí hvězdě, ale nakonec ji tomuhle Hellraiserovi odepřu, protože nudy bylo až moc.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
O něco slabší pokračování oblíbeného a kultovního hororu. Tentokráte méně divočejší avšak s kouskem atmosféry sobě vlastní.

Dodatečné informace

Původní název:
Hellraiser: Inferno (více)
  • USA Hellraiser: Inferno
Země původu:
USA
Rozpočet:
2 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hellraiser: Inferno


Powered byJustWatch