Gojira ni-sen mireniamu

64%
Gojira ni-sen mireniamu
Plakát traileru
Gojira se po dlouhé době vynoří opět z hlubin oceánu a začne pustošit vše, co jí přijde do cesty. Vědec Shinoda, zakladatel GPN (The Godzilla Prediction Network), společně se svou malou dcerou Io zasvětil svůj život studiu legendárního monstra a teď má konečně příležitost Gojiru vidět pěkně zblízka. Jenomže Gojira jejich nadšení nesdílí a málem je to stojí život. V tu samou dobu objeví vládní vědci hluboko v Japonském příkopu mimozemskou loď. Chtějí ji vyzvednout na povrch a začít studovat. Jenomže mimozemská loď začne být najednou aktivní, vzlétne a následně přistane na Tokyo Opera City Tower. Vzápětí se ukáže, že jsou odtamtud nelegálně stahována důležitá data a panika začne narůstat. Mimozemšťané totiž hodlají ovládnout Zemi, chtějí změnit atmosféru a ze všeho nejvíc je zajímá samotná Gojira.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Novej Godzilla je fakt hnusnej, ale přežil bych to, kdyby aspoň dělal něco zajímavýho. První půlka jen recykluje základní godzillovské schéma (základnější, než by bylo u pětadvacátého či kolikátého filmu příhodné), pak najednou Godzilla mizí, řeší se nezajímavý ufoni, aby to nakonec trochu ožilo - ale to už je příliš málo a příliš pozdě.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
7
24 / GODZILLA 2000: MILLENIUM (1999) MILLENIUM SERIES 1999-2004. Japonci konečne začali v týchto filmoch používať lepšie špeciálne efekty ktoré niekedy vyzerajú naozaj hrozne ale niekedy celkom dobre. Dizajn Godzilly sa mi páčil pretože ružové ostne na chrbte sa mu hodia, Orga tak tiež vyzerá celkom dobre až na jej prvé štádium ktoré vyzeralo ako chobotnička z rozprávky ktorá je safra stará. Príbeh celkom ujde a aj postavy sú fajn. Poviem len toľko že som sa vôbec nenudil. Bolo to epické, hudba do toho hrala perfektne, a aj súboj medzi Orgou a Godzillou bol dobrý len mohol byť dlhší. Podarený film, a ako prvý z Millenium série. HODNOTENIE: 7/10


Dodatečné informace

Původní název:
Godzilla 2000 (více)
  • Japonsko Gojira ni-sen mireniamu
  • Japonsko Godzilla 2000
Země původu:
Japonsko
Rozpočet:
8,3 mil. USD
Tržby:
25,04 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Gojira ni-sen mireniamu