Vzpoura strojů

57%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Vize nejslavnějšího hororového spisovatele Stephena Kinga a jeho jediný film z postu režiséra o tom, jak by to asi vypadalo, kdyby si všechny elektrické přístroje, kolem nás začali dělat, co chtějí. V 80. letech velmi populární téma, na jehož základě vzniklo vskutku bezpočet filmových snímků. Velice jednoduchý příběh dle povídky, což je na ději znát. Přístroje začnou zničehonic prostě blbnout někde u pumpy v motorestu a my jen sledujeme počínání několika málo přítomných lidí. Na hodinu a půl se tady toho celkově zase až tak moc nestane, a tak na to, že si už ve své době prošel kiny svou slávou „Terminátor“, nadšení z toho snímku asi moc nebylo. Z dnešního pohledu se již jedná o příjemnou a nijak náročnou nostalgickou zábavnou oddechovku.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Tohle není béčko ale céčko. King tohle prostě dost pohnojil, protože námět je fakt zajímavý, ale výsledkem je totálně nudná podívaná. (I když z dětství jsem tuhle Vzpouru měl zafixovanou jako akční jízdu.)
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Jednohubka, kterou jsem viděl těsně po revoluci očima lačného dítěte bažícího po filmové hrůze. Dnes film sice občas vyděsí, ale horrory se přeci jen už točí trochu jinak. V jedné z hlavních rolí se objevuje Emilio Estevez, méně slavný brácha Charlieho Sheena.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Super nápad s neposlušnými stroji. Zajímavý film. Nějakou tu atmošku to taky mělo. Za originalitu a dobrý nápad dávám palec vzhůru.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
King jako režisér nic moc. Kdybych četl knížky, tak po shlédnutí filmu bych ji určitě nečetl. Každopádně uplně špatné to není. Hudba od ACDC tomu dává šťávu. Prostě taková oddechovka s pár nelogičnostma. 40%