Nebeská stvoření

72%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Unikátní film, nebo alespoň neznám mnoho podobných. Jackson srší nápady, aniž by se ale vzdaloval svým hrdinům. To si rozhodně zaslouží obdiv.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
V případě tohoto filmu sahám k nejvyššímu hodnocení, protože tohle je přesně ten film, kde Jackson prokázal, že je jeden z nejoriginálnějších filmových vypravěčů. Ve své podstatě nejděsivější příběh, který si dovedete představit s neskutečnou Kate Winslet, která zde dokazuje, že má talentu za tři. Závěrečné dekadentní finále je neskutečné.
Petka88
Petka88
223 bodů
8
Miluju filmy podle skutečných událostí, povětšinou je to záruka kvality. Když jsem si film pouštěla, netušila jsem, o jaký "božský stvoření" se tu skutečně jedná. Obě představitelky ze začátku vypadají, jako dvě neškodné školačky, které si našly jedna druhou - perfektní, Pauline vypadala, že nějakou kamarádku potřebuje. Na druhou stranu, jak čas plyne, děvčata se stanou až nebezpečně závislá jedna na druhé až se uchýlí k čemu se uchýlí. Ještě, že jí otec dal k vánocům deníček, kdo ví, jestli by je bez něj vůbec chytli.. Rozhodně dávám plus za obsazení hlavní dvojice, role vypadaj jako by jim je ušili na míru! A že šel z Pauline vážně strach...