Bratři z donucení

67%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Skvělá komedie v čele s úžasným Willem Ferrellem a Johnem C, Reillym. Celý film je vlastně takový herecký koncert Willa a Johna,který je nabitý skvělým vtipem a nadupanými hláškami. Za celou hodinku a půl se nenašla chvíle při které bych se aspoň trošku nudil.Pro mě je Will Ferrell nejlepším komikem současnosti a v tomhle filmu jen potvrdil své postavení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Typicky Ferrelovská šílenost, která je ale (jako vždy, když ho kočíruje Adam McKay) neskutečně zábavná. 7/10
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Velmi dobré (prdlé) herecké výkony obou představitelů. Člověk se párkrát zasměje a nesmí se pozastavovat nad těma kravinama co dělají 40ti letí chlapi. Průměrná komedie co neurazí.46%
karlik4801
1 942 bodů
7
Bratři z donucení je výjimečná komedie, kterou pochopí málokdo, nebo jí pochopí každý, ale ne každý se jim dokáže zasmát. Já se smál skoro při každé scéně. Oba bráchové byly super a předvedli se parádně, to snad všude. :D Při hledání práce, při prezentaci. Tahle komedie je pro zlepšení nálady.
BaBuKirchner
250 bodů
9
Já vlastně ani nemohu hodnotit jinak než za 90%. Kdybych dala méně,tak by mi to manžel nezapomněl. Je totiž milovník Willa Ferrella a všechny jeho filmy do mě tlačí vrchem spodem. Bratři z donucení jsou podle mě vrchol všech jeho filmů a jedna z nejlepších komedii vůbec. Film jsem viděla snad stokrát a proto ho doporučuji všem co se chtějí bavit.