Star Wars: Klonové války

62%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Má to tu nevýhodu, že se za celou dobu nemůže nic stát. Jako u každého pilotním dílu seriálu je jasné, že nikdo z hrdinů ani záporáků nezemře, a tudíž složka napětí je nulová. Musím ale uznat, že během filmu se pořád něco děje a jde o akci docela slušnou. Pořád lepší než Skrytá Hrozba a Klony útočí. Bohužel film kazí hrozná animace a odfláknulá hudba. Pokud by šlo o televizní projekt (což bylo v plánu) šlo by o povedený film, ale od celovečeráku pouštěného v kinech bych čekal něco víc. Za ucházející akci a rozšíření světa Star Wars dám 50%
Fingon
16 886 bodů
8
70% Na dabing jsem rezignoval dávno, než na to jít do kina v hlasové úpravě pro blbečky, radši si chvíli počkám (dobře, čekal jsem déle, než jsem myslel). Kromě otřesného zpracování Jabby (moc hranatý a málo slizký) mi vizuální stránka po několika minutách nečinila žádné potíže a užíval jsem si cool bitev (tank šplhající po stěně? proč ne?) i řízných dialogů mezi Anakinem a jeho padawankou, potěšila i Padmé, i když se jí dočkáme až téměř ke konci. Tak vysoko nejspíš hodnotím i proto, že šest hraných filmů pro mně není vrcholem Hvězdných válek a v Expanded universe se skrze různá média pohybuji už celkem dlouho... uvidíme, co seriál.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Je obdivuhodné, že tohle šlo do kin, ale jako pilot k novému seriálu se na to dobře koukalo. Nonstop akce občas střídají ne moc chytré dialogy, nic moc se nedozvíme o ději, zápletka je naprosto jdnoduchá, jde vidět, že kromě animace se i scénář více vnucuje mladším divákům, ale ani mi to tak nevadilo, hlavní elementem je zde akce, která je zde neustále a je naprosto famózní. Animace mi ze začátku moc nevyhovovala, postavy vypadali tak nějak zvláštně jako z PC her, ale po čase jsem si zvykl, ale že by byla nějak úchvatná se říct nedá. Jsem zvědavej na seriál, pilo dopadl celkem dobře, ale s původními trilogiemi bych to nesrovnával, jinak bych musel dát 1, 2 nebo i méně hvězd, ale rozhodně vím, že tohle nemělo a nemá co dělat v kinech.
kubas369
4 086 bodů
4
Star Wars jsou pro mě velkou životní láskou tím jsem se nikdy netajil a v životě jak to bohužel chodí od těch největších lásek se nám dostává taky největších ran a bolestí. Někde jsem četl, že Lucas tímhle plánuje naverbovat novou generaci magorů jako jsem já aby se ještě víc namastil kapsy. Tak teď vám povím jak jsem ke svému fanatismu dospěl já, před dávnými časy v této galaxii jsem se jako devítiletý ani nevím jak přidal ke skupince starších kamarádů, že někde splašily na VHS nelegální kopii New Hope, další co vím tak dva dny jsem měl pocit, že mě srazil náklaďák a tak jsem tomu naprosto podlehl. A víte co by se stalo kdybych tenkrát už existovalo tohle star wars teletabis a já to náhodou viděl? Omlátil bych to Lucasovi o tu jeho sobeckou držku a tématu Star Wars už bych se v životě nedotknul. A to už jsem se domníval že jsem po první epizodě, Ewocích a tom pitomém Jar Jar vytrpěl dost .Ale ne, Lucas si očividně myslí, že vydržím víc.
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Hlavní chybou animovaných Klonových válek je to, že byly do kina uváděny jako plnohodnotné filmové dílo bez patřičného obeznámení s kontextem. Kdyby totiž divák od začátku věděl, že jde pouze na pilotní film k televiznímu seriálu, jehož grafické zpracování je přizpůsobené současnému převodu do videohry, neodcházel by možná z kina zklamán.
Pájos
Pájos
928 bodů
7
Režie: Dave Filoni, | Dabing: Corey Burton, Dee Bradley Baker, Matthew Wood,Nika Futterman, Samuel L. Jackson, | Produkce: George Lucas, Catherine Winder, | Hudba: Kevin Kiner, John Williams, | Produkční společnost: Lucasfilm Animation,
Cartoon Network, | Distribuce: Warner Bros, | Rozpočet: $8 500 000, | Děj: Příběh. Anakinu Skywalkerovi, který s Obi-Wanem bojoval v plně vypuklých Klonových válkách proti armádě droidů na planetě Christophsis, byla na příkaz mistra Yody přidělena mladá, náctiletá padawanka Ahsoka Tano, aby dokončil její výcvik, z čehož není vůbec nadšený.
JamesConnorGeek
823 bodů
6
Star Wars Klonové Války Film neměl být vlastně ani film ale pár úvodních epizod seriálu Clone Wars. Na tenhle film jsem se snažil dívat jako na "film", ale nešlo to. Viděl jsem v tom prostě pár epizod přidaných dohromady a hotovo. Začátek mě zaujal a příchod Ahsoky mě velmi potěšil, ale to je tak vše. Postavy tu byli převzaty s Prequalu a pár nových jich přibylo, jako Ahsoka nebo Rex. DÍKY BOHU ZA NĚ! Na hudbu si tu ani moc nepamatuji, ale věřím, že se mi líbila a nebyla špatná. Akce tu nebyla špatná a byla koukatelna, nemám asi co vytknout. SW to není úplně nejhorší, ale za mě bohužel zklamání. 60%
Taxxír
Taxxír
189 bodů
4
Bohužel špatný začátek pro tak skvělý seriál. Nenechte se zastrašit touhle splácaninou a s radstí se vrhněte do seriálu, ten vás nemůže zklamat.