Létající zabiják

36%
Létající zabiják
Létající zabiják
Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život!



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
4
Americké armádě už byl zase odcizen neviditelný bombardér Stealth. S něčím takovým si už počínal třeba Dolph Lundgren ve snímku ´Lovec bouřek´(1999). Nyní se kolem toho motá Steven Seagal, což se při jeho tělesných proporcích nejednomu divákovi obrací oči v sloup. Od nízkorozpočtového akčního thrilleru, a obzvlášť s přítomností právě Seagala, nelze tradičně očekávat lecjaký biják. Na typickou seagalovku je tradičně použita jeho stereotypní dějová šablona. Rozdílem je pouze to že, nejde o únos někoho jeho blízkého, ale stroje a nešel sjednat pořádek sám, ale byl povolán. Vše ostatní už dlouhodobě moc dobře známe. Dějový vývoj tedy nenáročný a předvídatelný, akční scény v rámci žánru skutečně jen z nutnosti, nad kterými se moc nepřemýšlelo, Seagal v bojových scénách, kromě těch detailních, opět nepřekvapujíc zastoupen. Nad logikou chování mnohých postav nemá cenu nijak polemizovat. Ale jak řekl klasik, to je blbé, to se bude líbit. Tedy nic než ponurý videofilm inklinující k průměru. Na zaplnění televizního vysílání a jako filmová znouzectnost dobrý.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Klasický béčko se Stevenem, alespoň ho nikdo nezaskakuje, viděl jsem s ním mnohem horší. Malé plus za holčičí líbačku :) 32%

Dodatečné informace

Původní název:
Black Thunder (více)
  • USA Létající zabiják
  • USA Black Thunder
  • USA Black thunder - Sfida ad alta quota
  • USA Égszakadás
  • USA El vuelo de la ira
  • USA Enemigos de los ocultos
  • USA Enemy of the Unseen
  • USA Flight of Fury
  • USA Katadioxi ston aera
  • USA Unsichtbarer Feind
  • USA Vol d'enfer
Země původu:
USA, Rumunsko
Rozpočet:
12 mil. USD
Čeština:
Létající zabiják je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch