Škola svádění

56%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Kdo má trochu nakoukané podobné fígle a sám někdy věnoval tomu, jak "přijít díky pár trikům holce na kobylku", pro toho to musí být kouzelná nostalgická rekapitulace s pár vlastními nápady. Film má slušné tempo a chvílemi i překvapí nápaditostí, ale třeba přítomnost Bena Stillera se totálně míjí účinkem a Jon Heder v hlavní roli taky nic moc (tohle by Jacindu Barrett prostě nikdy dostat nemohlo). Škoda, že tvůrci nijak nenarušili to rutinní romantické schéma, pořád je to ta samá (únavná) pohádka o získání té vyvolené. A Billy Bob Thornton je mimochodem Bůh!
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Neuvěřitelně kravská věc, něco tak trapně americky blbýho nemohl zachránit ani Billy Bob Thornton a jeho pobočník obří černoch Michael Clarke Duncan. Americký kýč dovede trapnost k dokonalosti a k smíchu to opravdu moc nebylo až na pár momentů. Třeba kdy jsem v třídě objevil dvojku ze seriálu Teorie velkého třesku, Shaldon tam házel úžasné ksichty, to je pravda, ale kvůli těm pár minutám nemá cenu koukat na celou tuhle slátaninu, která není nijak moc vtipná.
defkongice
defkongice
18 bodů
5
Hlavní postava je zoufalec, kterému se Billy Bob Thornton v uzrálých letech snaží pomoct se získáním své milé a jeho sebevědomí. Ben Stiller milé a dost komické překvapení. Zvrat ke konci filmu mě dostal. Samozřejmě ne ten předvídatelný, ale spíš dohra a popasování se hlavního hrdiny s ním. Asi nemůžu říct, že bych se na to podívala znovu, ale jako taková jednohubka se špetkou humoru a motivace to bylo fajn.